IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Honda Civic Tourer

Комби версията на модела излиза на пазара в началото на следващата година

Това е Honda Civic Tourer

Комби версията на новото поколение Honda Civic, чиято официална премиера ще се състои във Франкфурт през септември, бе разкрита в интернет пространството. Моделът е много близък до концепцията, която видяхме в Женева, като ще стъпи на пазара в началото на следващата година.
Това е Honda Civic Tourer
От разпространените официални снимки на Honda Civic Tourer става ясно, че дизайнерите на марката са запазили голяма част от елементите, използвани при концепцията. Серийният модел е много близък до нея, но все пак се отличава с по-умерен вид. Задната броня с дифузьор и централно разположена изпускателна система, както и големите джанти, не са намерили място при заводския модел.

Демонстрираният при концептуалната кола огромен багажник обаче е запазен и при продуктовия вариант. Пространството за багаж предлага 624 литра обем, които могат да нараснат до цели 1668 л. ако задните седалки бъдат прибрани. За това спомага увеличената дължина на колата - с 235 мм. спрямо Civic хечбек.

Honda Civic Tourer е базирана на европейската версия на Civic с 5 врати. Комбито е разработено от европейското дизайнерско ателие на Honda, като ще се предлага главно на Стария континент.

Двигателите също са заети от хечбека Civic. Към момента няма официална информация за тях, но спекулациите сочат, че ще бъдат предложени два двигателя - бензинов и дизелов. Бензиновото предложение ще бъде 1.8 i-VTEC, доставящ 142 к.с. и 174 Нм, а дизеловото - 1.6 i-DTEC със 120 к.с. и 300 Нм.

Новият Civic Tourer ще се произвежда във Великобритания, а продажбите му в Европа ще стартират в началото на следващата година.

Повече подробности очаквайте по време на премиерата във Франкфурт.

Снимки и информация: Honda

0 от 500