IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Honda Civic Tourer

Комби версията на модела излиза на пазара в началото на следващата година

Това е Honda Civic Tourer

Комби версията на новото поколение Honda Civic, чиято официална премиера ще се състои във Франкфурт през септември, бе разкрита в интернет пространството. Моделът е много близък до концепцията, която видяхме в Женева, като ще стъпи на пазара в началото на следващата година.
Това е Honda Civic Tourer
От разпространените официални снимки на Honda Civic Tourer става ясно, че дизайнерите на марката са запазили голяма част от елементите, използвани при концепцията. Серийният модел е много близък до нея, но все пак се отличава с по-умерен вид. Задната броня с дифузьор и централно разположена изпускателна система, както и големите джанти, не са намерили място при заводския модел.

Демонстрираният при концептуалната кола огромен багажник обаче е запазен и при продуктовия вариант. Пространството за багаж предлага 624 литра обем, които могат да нараснат до цели 1668 л. ако задните седалки бъдат прибрани. За това спомага увеличената дължина на колата - с 235 мм. спрямо Civic хечбек.

Honda Civic Tourer е базирана на европейската версия на Civic с 5 врати. Комбито е разработено от европейското дизайнерско ателие на Honda, като ще се предлага главно на Стария континент.

Двигателите също са заети от хечбека Civic. Към момента няма официална информация за тях, но спекулациите сочат, че ще бъдат предложени два двигателя - бензинов и дизелов. Бензиновото предложение ще бъде 1.8 i-VTEC, доставящ 142 к.с. и 174 Нм, а дизеловото - 1.6 i-DTEC със 120 к.с. и 300 Нм.

Новият Civic Tourer ще се произвежда във Великобритания, а продажбите му в Европа ще стартират в началото на следващата година.

Повече подробности очаквайте по време на премиерата във Франкфурт.

Снимки и информация: Honda

0 от 500
  • #13
    5 rate up comment 11 rate down comment
    ПП ( преди 10 години )
    Аз влизам в графата за младо семейство и въпреки това смятам, че екстериора на тая кола е ужасен. Само го сложете до новата Мазда 6 комби, за да видите колко нелепо изглежда. Да не давам примери с омразни за японските фенове немски комбита, където традициите са доста сериозни...
  • #12
    6 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Много несериозен дизайн, инфантилен типично в Хонда стил, правен като за малки деца, а не за зрели и отговорни хора. А това с дръжката на задната врата "скрита" в рамката на стъклото е толкова банално и демоде(Алфа го правиха през 90-те), че чак ми става жалко за тях и творческото им безсилие.
  • #11
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Ицо ( преди 10 години )
    "....Къд отидоха дизайнерите които им направиха Прилюд?..." - амии сигурно при дизаЙнирите на СЙвик :-))))
  • #10
    4 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чувам само хубави неща за хонда. Може колите им да са технически издържани и надеждни, но на този модел външния вид е меко казано плачевен. Това не знам изобщо как ще привлече вниманието на клиентите. Освен с емблема. Кошмарен дизаин, чудя се когато се прави дизайна не го ли коментират в компанията? Изключително посредствен външен вид. Къд отидоха дизайнерите които им направиха Прилюд?
  • #9
    5 rate up comment 15 rate down comment
    ГРОЗНО.CОМ ( преди 10 години )
    ей админа това че си фен на японските коли не ти дава право да ни триеш коментарите когато те не са в плюс на дадена марка или ги упрекваме в нещо........ и в 3 теми се трият коментари без причина
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    !??!? ( преди 10 години )
    Точно както и очаквах- фарове като на хечбека и без дифузьор отзад. Който иска да се рови в темите за концепта и да провери какво съм писал.
  • #7
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    германското фенче вие от злоба с 10 ника за пореден път - мъка, мъкааа.. а хонда разцепва с як дизайн - лошо няма :):):)
  • #6
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до Дошо ( преди 10 години )
    Не ми пиши от ника! Казах, че съм доволен щото даже и сега с църцивика събирам половин прасе отзад, а с това комби направо цял *** ще си возя към къщи!
  • #5
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Онзи ( преди 10 години )
    интересно различно ексцентрично
  • #4
    12 rate up comment 21 rate down comment
    Sheldon ( преди 10 години )
    Според мен предницата и задницата на тази кола е правена от 2 различни екипа, на които е било абсолютно забранено да комуникират помежду си. А таблото е клаустрофобично.