IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето

Сред тях ще бъдат Gran Sports Tourer и GranCoupe

BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето

Германският концерн BMW смята да предложи новия си модел 2-Series в 4 различни модификации. Това става ясно от различни публикации в немските медии.
BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето
Досега се знаеше, че купето и кабриолета от 1-Series ще бъдат трансформирани в 2-Series. Към тях обаче ще се добавят купе с 4 врати, което ще носи името 2-Series GranCoupe, както и още една модификация. Тя ще бъде кръстоска между хечбек и комби и ще се казва 2-Series Gran Sports Tourer. Новите версии ще се отличават от традиционното купе не само по броя на вратите, но и с удължените междуосие и обща дължина.
BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето
Колкото до двигателите, очаква се те да бъдат доста разнообразни. Сред тях ще има 2.0 литров бензинов мотор с 3 варианта на мощност, както и 2.0 литров дизел с мощност от над 200 к.с. В базовата си версия 2-Series ще бъде със задно предаване, а като опция ще се предлага системата на BMW за задвижване на четирите колела xDrive.

Няма да се мине и без М-модификация на модела. Това ще бъде нова версия, която заменя познатото 1-Series M Coupe. Машината ще се казва M235i и ще разчита на 3.0 литров бензинов мотор с мощност 320 к.с. и 450 Нм въртящ момент.

Нейната премиера ще се състои на автосалона в Детройт догодина, само няколко месеца след дебюта на стандартната 2-Series, която е насрочена за изложението във Франкфурт през септември.
BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето
*Неофициални изображения. Автор: Theophilus Chin    

Тагове: bmw 2-series
0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 8 rate down comment
    cry ( преди 11 години )
    Тия се увличат с грозотата в новите си модели. Всичко от новата 1-ца насам е все едно излязло в хай-тек филм от преди 30 години - смешно. И се почна една народна песен дето край няма - първа серия, втора серия, трета серия, четвърта серия, пета серия, шеста серия, седма серия, баничарка 1, баничарка 2, баничарка 3, баничарка 4, баничарка 5, баничарка 6. Почнаха предно, три цилиндъра, ще сложат и 4х4 на м-ките. Лъжливи ***. Заминава си имиджа бавно и сигурно, както и дойде.
  • #10
    8 rate up comment 2 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    ДО KLASIKAбЛАГОДАРЯ,ЧЕ МИ ПИСАКолега,влез и виж характеристиките на Гранадата да видиш колко харчи и да видиш,че новото Монзео и новия Форд Транзит използват още нейните двигатели и скоростни кутии,с малко повече електроника!!!!Това можеш да го провериш веднага!От Ауто-Билд писаха през 2012г.,че Гранадата и днес смайва с своите характеристики и е напълно пригодна модна кола в висшия клас!!! 2.октомври 2012г.Гранадата върви зверски,и до днес има части по всяко време и на тройно-по евтина цена,защото ги използват за новите двигателии и трансмисии,за красотата да не говорим-призната е по цял свят и всеки ден който има Гранада,ако е подържана стойноста и се увеличава.За возията вече сгреши!!! Всички знаят как вози ,като при голяма скорост или неравности или остри завои, предните колела се накланят навътре,а задните навън и всички помним Турците как натоварени и с багаш на покрива фърчаха с бясна скорост по завоите.На това се казва : *Мулти-линк-умно окачване,патентовано за Гранадата ,А задното окачване е съвместна разработка със Мерцедес Пурата-Легендарния и най-красин клас, кайто заедно с Гранадата го споделят Така,че новите някои модели направо са си опасни и грозни и останалото.Но както казваш ти,всичко е въпрос на вкус.Благодаря,приятна вечер..
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    ДО KLASIKA http://vbox7.com/play:99b1becf&al=2&vid=6125019
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    ДО klasika
  • #7
    9 rate up comment 4 rate down comment
    дo KLASIKA ( преди 11 години )
    За някои неща си прав, но да кажеш, че Омегата и Гранадата са по-хубави от С-Класата и от 5-цата е меко казано смешно, но все пак си е лично мнение. Но така като чета поста ти стигам до извода: Нека всички да караме ретро коли, които горят доста, вървят малко и предлагат значително по-малко компфорт.
  • #6
    13 rate up comment 3 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    до бмв е60Уважаеми колега,за това говоря :-Дори и големите коли са тясни!!!Бях приемчик и в Порше-Фолксваген в Овча Купел и В Тойота на Горубляне - пращал съм снимки и от двете места.И големият джип Тойота е тесен,само отвънка е голям...и Пасата и Фаетона -ОТПРЕД СА ТЕСНИ заради средната 2-метрова конзола и ТУМБЕСТОТО ТАБЛО!!!...???А по Топ Гиър,а също така и по ЛОвци на митове Да проверят дали новите коли са по безопастни ! По Топ-Гиър блъснаха Форд Гранада с новия S класа и познай !!! Изтегли си го и се присмей на Мерцедеса на какво стана и манекените се размазаха!!!! В Гранадата единия си счупи китката,а другия има леко натъртване на челото !!!!Блъснаха и Омега от 1984г. В БМВ 5-та серия и Познай !!!!-Изтегли си го !!!! А Ловци на митове провериха дали Волгата може да смаже Мерцедес G класа както в филма Превъзходството на Борн ...,и аз получих душевен оргазъм !!! Даже Волгата го размаза по-лошо и митът беше потвърден.!!!! Гледай и се кефи !!!Така,че хем са тесни,хем РЕКЛАМАТА ИМ Е В ПОВЕЧЕ,хем са по грозни от Гранадата и Омегата, хем са пластмаси отвътре,хем ....къде тогава е идеята и за какво ми говориш? точно това даваха:-
  • #5
    8 rate up comment 3 rate down comment
    pfff ( преди 11 години )
    Хубави коли ни чакат в близко бъдеще.
  • #4
    11 rate up comment 6 rate down comment
    бмв е60 ( преди 11 години )
    Klasika, затова повечето производители правят голяма гама модели за да може да ти хареса поне 1. Като ти е тясна тази ще си купиш 3ка ГТ или 5ца. Едно време са били по-просторни но като се шибнеш в един стълб и оставаш там. Хората купуващи нови коли искат да са сигурни.
  • #3
    19 rate up comment 18 rate down comment
    Klasika ( преди 11 години )
    Малки Китове.......?!?Какво става бе хора ?Китова мас ли ще доим ?Какво слагат вътре?Отвънка раздути ,а вътре тясно....?!?Всички нови коли средната конзола те притиска и психически човек,ден след ден без да знае психясва.Огромни кръгли табла до коленете,предно стъкло което те притиска и спира въздуха,място колкото да седнеш и да не можеш да се завъртиш........едно време ПАНОРАМА В КОЛАТА,ШИРОТА,УСПОКОЕНИЕ,КРАСИВИ РАЗЛИЧНИ ТАБЛА,УДОБНИ МЕКИ,ПРИЯТНИ И ШИРОКО-КОМФОРТНИ СЕДАЛКИ.......
  • #2
    20 rate up comment 12 rate down comment
    RRE ( преди 11 години )
    BMW posledno vreme kartiat kam dizain.2 i 4 series sa izklu4itelni