IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето

Сред тях ще бъдат Gran Sports Tourer и GranCoupe

BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето

Германският концерн BMW смята да предложи новия си модел 2-Series в 4 различни модификации. Това става ясно от различни публикации в немските медии.
BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето
Досега се знаеше, че купето и кабриолета от 1-Series ще бъдат трансформирани в 2-Series. Към тях обаче ще се добавят купе с 4 врати, което ще носи името 2-Series GranCoupe, както и още една модификация. Тя ще бъде кръстоска между хечбек и комби и ще се казва 2-Series Gran Sports Tourer. Новите версии ще се отличават от традиционното купе не само по броя на вратите, но и с удължените междуосие и обща дължина.
BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето
Колкото до двигателите, очаква се те да бъдат доста разнообразни. Сред тях ще има 2.0 литров бензинов мотор с 3 варианта на мощност, както и 2.0 литров дизел с мощност от над 200 к.с. В базовата си версия 2-Series ще бъде със задно предаване, а като опция ще се предлага системата на BMW за задвижване на четирите колела xDrive.

Няма да се мине и без М-модификация на модела. Това ще бъде нова версия, която заменя познатото 1-Series M Coupe. Машината ще се казва M235i и ще разчита на 3.0 литров бензинов мотор с мощност 320 к.с. и 450 Нм въртящ момент.

Нейната премиера ще се състои на автосалона в Детройт догодина, само няколко месеца след дебюта на стандартната 2-Series, която е насрочена за изложението във Франкфурт през септември.
BMW ще предлага 2-Series в 4 версии на купето
*Неофициални изображения. Автор: Theophilus Chin    

Тагове: bmw 2-series
0 от 500
  • #1
    15 rate up comment 9 rate down comment
    SLJ ( преди 11 години )
    Изглеждат доста добре, а и 200+ к.с. ще са достатъчни. Само това Gran Coupe, ми се струва, че отзад няма да мойе да събере хора, доста ще е тясно, дано греша!