fallback

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните. Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34). Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват . Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".

Тагове: bmw m5
fallback
  • #47
    1 ( преди 11 години )
    Germany, *** си като ръждиво БМВ е36 с толбухинска регистрация.
  • #46
    Germany ( преди 11 години )
    "Ако беше толкова добър щеше да си дрифти в своята си лента"-кьорчо,виж че кадето се налага заобикаля и минава между коли с дрифт.професори.ГЛЕДАИТЕ.ВНИМАТЕЛНО.И КАТО КАРАТЕ.
  • #45
    Germany ( преди 11 години )
    " Пълен *** .... писти няма ли ? Или там сигурно не може да се впише :) "-не там е скучно и не се налагат светкавични решения защото поради правилата нещата са предвидими.демек -***.
  • #44
    Germany ( преди 11 години )
    и нашмъркан и левак .как па не джасна нещо.*** и комплексарчетата некадърни.
  • #43
    Germany ( преди 11 години )
    от: груди ( преди 2 минути ):"Дано се убие някъде."-браво браво.вещица дърта.
  • #42
    груди ( преди 11 години )
    В началото на 2ра част (горния клип), преди да настъпи яко газта се вижда как шмръква нещо. Може да е било обикновен инхалатор, ама много се съмнявам.
  • #41
    Георги ( преди 11 години )
    Пълен *** .... писти няма ли ? Или там сигурно не може да се впише :)
  • #40
    Germany ( преди 11 години )
    ми не возещия е от друго тесто ,вие няма да го разберете.а и снимащия отпред.това са други хора.иначе карането е напълно логично като маневри между колите.нищо особено но се кефя че не всички са дресирани ***.евала и спех на пича.
  • #39
    груди ( преди 11 години )
    Тоя е пълен левак и това съвсем сериозно го казвам. Ако беше толкова добър щеше да си дрифти в своята си лента, тежко е това тромаво беемве и задницата му е тежка. Не е нито добър пилот, нито добър шофьор - с толкова мощност всеки може така. ФАКТ! .............. А иначе за колата - звяр голям, пожелавам на всеки да се накефи на такава на писта или полигон!
  • #38
    Germany ( преди 11 години )
    "колата е направена да бърза"Ники Лауда.
fallback
Последни