fallback

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните. Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34). Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват . Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".

Тагове: bmw m5
fallback
  • #77
    .................... ( преди 11 години )
    По скоро ***
  • #76
    Germany ( преди 11 години )
    Никога не съм бил в Германия, но от там е Голфа ми 3ка GTI. Аз съм най-бързия тук в нашия квартал в Добрич и си правя тунинга в гаража на Бай Мето - Ифата, най-добрия сервиз в квартала, а може би и в цял Добрия. Братчед ми е пилицай и ми урежда актовете да ми паднат, веднъж дори блъснах някакво тъпо дете в квартала ама минах метър пак. Сигурно и в Германия е така, някой ден ще отида да карам така и там, сигурно много ще ме уважават!
  • #75
    Bulgarian ( преди 11 години )
    Да ходите да карате линейки и да спасявате човешки животи като сте толкоз добри. Улиците са за хора които отиват на работа и се връщат при семействата си. Ако нормалните хора не се пазят на пътя от дрифтъри и не ги пропускат ми е мого интересно докъде ще издрифтите. Айде пожелавам ви следващия път в насрещното платно един задрямал шофьр със циментовоз...
  • #74
    ФЕС ( преди 11 години )
    НА БЕСИЛОТО.Може да му се размине 1000 пъти, но един път направи ли инцидент, може да погуби човешки живот.
  • #73
    Станчо ( преди 11 години )
    И.... му е мамата на този *** ако се срещтне с българското нсо ,който карат почти като него бързайки за важна среща на поредния охранявания политик!
  • #72
    Germany ( преди 11 години )
    Aleksi Popov " Всеки ден едвам ги удържам подобни индивиди "- и как ги удържаш,да попитам.като си реша да влеза пред тебе ще стане.има минемум два начина.първо може да мина 3 коли напред ,пак да влеза.да те изчакам и да ми обясниш на какъв се правиш.второ -колата си има каско кво ми дреме щи смачкам калника та друг път да внимаваш на какъв се правиш.и после при бояджията с които сме приятели и така.така че брат ми срещу природата се не рита със смешните ви закони.
  • #71
    По–тихо ( преди 11 години )
    Охо аз колко пъти съм го правил това с Голфа , тоя какво знае нищо. Утре слагам и аз една камера и ще ме гледате!
  • #70
    Aleksi Popov ( преди 11 години )
    Ако те не ценят собствения си живот,да правят каквото искат но това е недопустимо. Всеки ден едвам ги удържам подобни индивиди (който се прераждат, бутат,дрифтират и какво ли още не) основно, но не само разбира се със стари BMWта. Време е да се сложи край на тази BMW секта, не знам как се зароди, но е време да се вразомят. Да се построят 2-3 писти в страната на достъпни такси и да си дрифтират там колкото искат, никой не отрича че има тръпка, но това по улиците е престъпление.
  • #69
    Petar Popov ( преди 11 години )
    България мрази старите БМВта и техните шофьори!!!
  • #68
    БТК ( преди 11 години )
    Защото вашия колега ще му стиска ръката???Една причина дайте само!
fallback
Последни