fallback

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните. Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34). Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват . Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".

Тагове: bmw m5
fallback
  • #57
    bmw ( преди 11 години )
    ei momcheta ako polovinata ot vas koito ste gledali klipa si vladeete taka kolata evala.az imam takav priqtel v sofiq koito kara kogato iska pochti po sachtiq na4in i moga da vikaja che naprejenieto e v toq koito se vozi a ne v toq koito kara. vozil sam se v koli pri koito na uskorenieto ti iztrapvat krakata na 300m.i ti bode kato sleze6 ot kolata taka che evala na gruzineca ne na vseki mu stiska da kara taka i samo se obqsnqvq no i nie imame dobri balgarcheta maistori.
  • #56
    Шимпанидзе ( преди 11 години )
    Странни коментари, повечето от един човек. Чудя се, как така критикувате, а утре на улицата вие самите сте такива? Е, не сте такива, щото майсторлък липсва, ама всеки *** може да направи голяма поразия на пътя. Дори да не светне фарове или да не даде мигач за престрояване. Ако е некадърник, най-вероятно преди тоя от клипа ще направи катастрофа. Имаше на времето една книжка на полския пилот Застава...та там имаше една карикатура с два автомобила, единият движещ се с 30, другият с доста висока скорост. И под двамата пишеше безопасна скорост, но тоя, каращ с 30, се бе изпотил, а другият се чувстваше съвсем нормално.Лично аз съм забелязал, че човек се настройва спрямо стила си на шофиране. Ако той е от тия, бързаците и кара постоянно с превишена скорост, за него една нормална скорост е нещо съвсем нормално. Другия, дето кара с 60-80 дори извън града и 100 км/ч са много за него и повярвайте ми, пулса му се качва много повече от тоя, дето е свикнал с високите скорости в ежедневието. Кой е по-опасен? Не знам. Със сигурност и двамата са опасни, ако карат по-бързо от скоростта, с която са свикнали и в същото време и двамата са безопасни, ако са намалили скоростта под своите навици. Това се отнася и за един човек, ако той просто промени стила си на каране. Така, че не виждам смисъл от тия коментари под тая статия. И ББ е опасен и Доган е опасен и бих казал дори по-опасни от тоя грузинец. Да, ама сте свикнали с тях и ги търпите.
  • #55
    Боби ( преди 11 години )
    ***...
  • #54
    nikito_blend ( преди 11 години )
    По скоро майстор ***.
  • #53
    ( преди 11 години )
    Най-обикновен комплексар с малка пи.ка каращ BMW 18-ста употреба. *** е че един ден ще затрие невинни хора не дай-боже деца !
  • #52
    Triforce ( преди 11 години )
    Аутомедия, защо пусакте такива клипчета и да стимулирате *** да карат като него? Утре, заради такива като вас ще има поне 2 катастрофи, гарантирам ви! Вярно, може да е добър, но на края на втори клип за малко да удари два автомобила в насрещното. Това е пълен абсурд за мен! Като иска да се кефи, в 03 часа сутринта е доста по-безопасно и с по-малко хора и коли по пътищата. Това е пълна простотия за мен!
  • #51
    Анонимен ( преди 11 години )
    В Русия и подобните му *** държави, където не съществува законност и гражданско общество, такива изпълнения са ежедневие.
  • #50
    Auto Maniac ( преди 11 години )
    Така, ако беше показал таланта си на писта бих казал едно голямо БРАВО. Този не заслужава нищо по малко затвор, тъй като не остана закон който не е нарушил и гъзарията му може да свърши с лош край!!!
  • #49
    Germany ( преди 11 години )
    аре изчезвам,*** пича е супер и само можете да му дишате праха.
  • #48
    Germany ( преди 11 години )
    от: 1 ( преди 1 минута )"Germany, *** си като ръждиво БМВ е36 с толбухинска регистрация."-еи са се разчуствах.и що па толбухинска.аз там маи не съм ходил обаче нищо лошо не съм чул за хората от тоя град.съвсем изтрещехте.
fallback
Последни