fallback

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните. Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34). Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват . Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".

Тагове: bmw m5
fallback
  • #27
    Анонимен ( преди 11 години )
    ЧАк голям майстор не е. Няма нищо кой знае колко сложно, преди 15 години така въртяхме една Форд Сиера на един полигон за два дена заминаваше ръчната. Кеф е наистина особенно след 20-30 дрифта започваш да усещаш как да контролираш колата, но да караш така по улиците е за затвор. В случая не той показва майсторство а околните водачи го пазят да не се пребие. МАйсто ри са останалите водачи в движението, защото много трудно можеш да отгатнеш каква ще е следващата глупава маневра която ще предприеме
  • #26
    DenisM5 ( преди 11 години )
    Imah dve takiva BMW ta ! i znam kakvo pravi i kak se 4ustva no ne tova e nachina v takova dvijenie i pri tolkova mnogo hora ! za men e pulen *** no e dobur shofior spor nqma!
  • #25
    blacksnoopy ( преди 11 години )
    Ето клипчето и в Vbox7 http://vbox7.com/play:b1099061e
  • #24
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тоя е директно за затвора.
  • #23
    Анонимен ( преди 11 години )
    Отегчителна простотия на един *** дето не е успял да стане дори и пълноценен такъв, а вероятно няма и да успее при неизбежната срещата с някой стълб , краз или друг местен джигит.Малко му е боя , требе и ебанье.
  • #22
    Анонимен ( преди 11 години )
    АКо беше в България бих го намерил и бих го заклал като прасе този без да ми мигне окото - само като си представя че жената и детето ми може да са на пътя докато дрифти.
  • #21
    Анонимен ( преди 11 години )
    не съм обвинил тея дето карат бмв, а *** с немски кошници като цяло
  • #20
    Audi... ( преди 11 години )
    за съжаление 40$ от нашите *** по патищата са на сащия хал,на този му трябва една фадрома на среща и да се заплюе на гроба,нещастем безмозачен ***
  • #19
    Идея ( преди 11 години )
    Дайте му линейка и го поканете в България да покара :D
  • #18
    TPE3BEH ( преди 11 години )
    Незнам, ама в Грузия имат по-добри улици от нас :(Иначе на това ***, не шамар - направо шутове в главата ще му вкарам, ако мине покрай мен така.
fallback
Последни