fallback

Герой, майстор или обикновен глупак?

BMW M5 прави (опасни) чудеса по градските улици

Талантлив пилот, но много лош шофьор. Как е възможно? Ами добрият пилот може да владее автомобила на ръба, докато добрият шофьор управлява колата, без да създава опасност за себе си и околните. Именно такъв добър пилот, който е адски лош шофьор, ви представяме днес. Той се казва Георги Тевзадзе и живее в Грузия. Неговата страст са дрифтирането и високите скорости, които практикува по обществените улици със своето BMW M5 (Е34). Младежът е заснел две видеа, в които показва на какво е способен - пързаляне на автомобил между нищо неподозиращи шофьори и пешеходци. Коментарите в YouTube, където са публикувани филмчетата, са на двата полюса - едните го обожават, а другите - презират и критикуват . Дали Георги Тевзадзе е герой, майстор или обикновен глупак, преценете сами. Ние ще си позволим да цитираме един от колегите в редакцията ни: "Не знам дали искам да му стисна ръката или да му забия шамар".

Тагове: bmw m5
fallback
  • #17
    opel ( преди 11 години )
    вижда му се номера на тоя гл*пак
  • #16
    lix ( преди 11 години )
    да и аз сам един от тея *** и аз го правя из града но въпросът е там че аз поне се съобразявам с трафика и дали има хора там кадето го права Вникакав случаи не го защитавам тоя образ просто искам да кажа че и с всяка друга кола можеш да праиш простотии из града и просто ме дразни факта че хора който и бъкел си нямат от тва винаги обвиняват тези които карат БМВ !!!
  • #15
    lix ( преди 11 години )
    И само да попитам кои пък е тоя опел дето като стоков ще стъпи на малкия пръст на М5 ??
  • #14
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ей много върви пущината обаче :)Не знам човека до него как може да се вози толкова спокойно, тоя е ненормален.
  • #13
    Тубата ( преди 11 години )
    Кое му е страхотното, като всеки Опел ще му скъса ританките? Отделно този е пълен ***, защото само една мацка да му се изплаши и е направил *** масовката...
  • #12
    Мен ( преди 11 години )
    Този ако го видя на улицата, ще го хвана, ще го сваля от колата и ще му пусна 2 глокшума в кухата лейка! След това ще отмъкна бавареца..все пак.
  • #11
    lix ( преди 11 години )
    А ве кво пак почнахте с рия немски автомобили ве има мноо други марки които могат да правят същото че и повече ама не вие сте жидяли един двам с БМВ-та и давай всички който карат такива са ви виновни за всичко напътя !!!! да кара лудо спор няма но поне може да кара !!!
  • #10
    az ( преди 11 години )
    Е какво толкова? някаква *** от третия свят си мисли, че кара кола...
  • #9
    Hanko Brat ( преди 11 години )
    Shte mu razbiq glavata
  • #8
    k ( преди 11 години )
    Обикновен *** по мое мнение. За всяко нещо си има място и време. Той не е нито на мястото, нито пък е време да са "доказва"
fallback
Последни