IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт

Златната машина ще бъде продадена на търг в края на месеца

Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт

Компанията Nissan показа специална модификация на суперколата GT-R, която е създадена само в един екземпляр и е посветена на 5-кратния олимпийски световен шампион по лека атлетика – спринтьора Юсейн Болт.
Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт
Суперколата е боядисана в златисто и има табелка в купето, върху която стои подписа на атлета от Ямайка. Някои от частите от интериора са направени от истинско злато . Автомобилът ще бъде продаден на онлайн-аукцион в eBay този месец, като средствата от продажбата му ще отидат в детски благотворителен фонд, учереден от Болт.
Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт
Освен това олимпийският шампион, съвместно с инженерите на Nissan, ще разработи още една модификация на GT-R. Тя ще се предлага на всички пазари, на които японският приозводител е представен. Засега обаче няма никакви подробности за нея.
Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт
Nissan предвижда и трета модификация на машината, като тя ще бъде създадена единствено и само за Болт. За целта той участва в изпитания на няколко вече съществуващи версии на суперколата на трасето „Опаме” в Япония. Специалиистите са измерили скоростта на реакция при световиния рекордьор и спрямо това ще настроят електронните системи на персоналния GT-R на ямаеца.
Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт
Суперколата Nissan GT-R разполага с 6-цилиндров, би-турбо агрегат с обем 3.8 литра, който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.84 секунди. Той отлично се комбинира с най-бързия мъж на планетата – Юсейн Болт, който държи световните рекорди в спринтовете на 100 и 200 м.
Nissan показа GT-R в чест на Юсейн Болт

Тагове: nissan gt-r
0 от 500
  • #57
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Човек който има niss ( преди 10 години )
    Как може да сте всики толкова *** да сравнявате Bugati с Nissan gtr те са във съвсем различки категории дори барнат нисана може да стигне най много ис много пари до 1000 коня а бугатито заводско излиза над 1200 сравнете нисана с кола която е горе-долу със същите коне да видим. Всеедно да сравнявам бугати със самолет същата работа. Замислете се ! ! !
  • #56
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ККК ( преди 11 години )
    Защо Болт ще участва в разработката на ГТР??? Какво разбира той от коли изобщо- нито е пилот, нито конструктор :))) Сигурно ще пуснат видео, в което Нисана бие Болт на 100 метра :D
  • #55
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    От Nissan , най-после разбраха,че тоя модел не е за "бели" хора.
  • #54
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Досега многократно са пускали този клип за Бугатито, което направи смешно Нисана, като спря, изчака го и тръгна от място и пак го остави далеч назад, няма как да не си го гледал. Относно състезанието в клипа по-долу, преди 2 или 3 седмици пуснаха по Ауто медия клип от същото състезание за тази година, да си го гледал! Печели категорично Ламбордини Авентадор!
  • #53
    1 rate up comment 1 rate down comment
    A3W1111 ( преди 11 години )
    Покажи ги тея 8ици на снимка, че не ти вярваме
  • #52
    3 rate up comment 1 rate down comment
    GT-R ( преди 11 години )
    Слона Бугати Вейрон няма писта ,на която да бие най-бързата кола Нисан ГТР. Ако имаш клип, дай линк. Също така няма по-нов тест от този,където ГТР е номер 1.Ако го твърдиш,дай линк.
  • #51
    3 rate up comment 2 rate down comment
    ДЪНДИ-ЧОЛГОША ( преди 11 години )
    ЛАПАМ НА *** *** И ПОМАЦИ, ЗАЕДНО С БРАТОВЧЕДКА СИ, ТЯ *** ОЩЕ ПО-ДОБРЕ.
  • #50
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Kотоошу ( преди 11 години )
    Педайличенко ГУЩЕРОВ ПАК ГО ИЗДУХА, БЕЛЯ , СТАНА БЕЛЯ.
  • #49
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Относно видеото по-долу ще поясня, че това състезание е от миналата година, а през тази година победител е Ламборджини Авентадор, а на 3-то или 4-то място е Нисана! А пък някой беше писал, че ДжиТиАра е по-бърз от Бугатито, но има един клип, професионален разбира се на писта, на който Бугатито го остави далеч назад, след което спря, след малко Нисана го задмина и Бугатито тръгна от място и след 10-на секунди го изпревари и пак го остави далеч назад! Просто няма сравнение между двата автомобила и по цена и по скорост. Че Джитиара е добър, няма спор, но да казваш, че е по-добър от Бугатито е най-малкото смешно, за това има една приказка: Всяка жаба да си знае гьола
  • #48
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ФАК ГУЩЕРОНА В ЗЕЛЕНИЯ.