IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото RS5

Машината ще участва в изкачването на Pikes Peak на 12 август

Audi загатна новото RS5

Audi загатна какво трябва да очакваме от новото RS5. Компанията публикува тийзър на автомобила, чието официално представяне пред публиката ще се състои на 12 август. Тогава машината ще вземе участие в състезанието Pikes Peak International Hill Climb.
Audi загатна новото RS5
Новото RS5 ще получи 4.2 литров, V8 двигател с мощност от около 450 к.с. Моторът е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 4.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
Само ден по-рано се появиха шпионски снимки и на спортното комби на Audi - RS6, което бе хванато по време на изпитания в Германия. То ще бъде с 4.0 литров туин-турбо мотор с мощност 572 к.с. Ускорението от 0о до 100 км/ч става за 3.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290 км/ч.

0 от 500
  • #33
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе видяхме на Льо Ман кой има нужда от консумативи, На Тойота двигателя и умря на 6-тия час ха ха хаа. Аудитата всички финишираха, че и обраха челните места. Тойота единственото нещо в което може да е първа е в сервизните акции. Всяга година милиони бройки ги връщат по заводите за ремонт. Да не споменавам, че чак им бяха затворили заводите в САЩ преди 1 година, заради калпава продукция и имаше ресто на над 7 милиона автомобила за ремот заради фалшиф *** на газта после беше фалшива спирачка.
  • #32
    2 rate up comment 2 rate down comment
    монтьорVWмилионерче ( преди 11 години )
    В А3,искаше да кажеш! 1996година 1,6бензинка, и помнете оборотомера не е най-важното на света,но термостата е много важен!
  • #31
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тука има едно анонимно гномче/Дошо/ което нонстоп *** срещу немските коли.Кажи бе пич какво толкова те е яд? Карай си дръгела и се смей на *** в А5.
  • #30
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Смях ще има след 50000км.Ще има турбини, скорости, окачване......нормалните консумативи на Алуди
  • #29
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Сега аз да дам една гатанка:Моята гондола има типтроник.Тая кола ми вика дай париииЩо е то?
  • #28
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Някой си гледал Хюндая или си е прибрал Тойотата от сервиза след поредната сервизна акция и си е представил че е Ауди, не палело и не гаснело. По-лошото е че Хюндая не става за каране, ако бързаш трябва да слизаш и да буташ а двигателите им умират още в Гаранция според Гугъл. А според ТЮФ, още излезли от завода не могат да издържат технически преглед, калпава стока. А За Тойота само ще им припомня Льо Ман и ще добавя че дебелото комби РС6 е с по-добро ускорение от "суперкара"ЛФА ха ха смях,смях.
  • #27
    13 rate up comment 4 rate down comment
    ??? ( преди 11 години )
    "Абе...... ,-"Зимата не пали,лятото не огася?Що е то?" Очаквам умни предложения!"- Нафтова печка от Волфсбург?
  • #26
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Бомба Дюза?
  • #25
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе...... ,-"Зимата не пали,лятото не огася?Що е то?" Очаквам умни предложения!
  • #24
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Абрахамзе ( преди 11 години )
    Я, какъв сплескан Голф!