IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото RS5

Машината ще участва в изкачването на Pikes Peak на 12 август

Audi загатна новото RS5

Audi загатна какво трябва да очакваме от новото RS5. Компанията публикува тийзър на автомобила, чието официално представяне пред публиката ще се състои на 12 август. Тогава машината ще вземе участие в състезанието Pikes Peak International Hill Climb.
Audi загатна новото RS5
Новото RS5 ще получи 4.2 литров, V8 двигател с мощност от около 450 к.с. Моторът е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 4.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
Само ден по-рано се появиха шпионски снимки и на спортното комби на Audi - RS6, което бе хванато по време на изпитания в Германия. То ще бъде с 4.0 литров туин-турбо мотор с мощност 572 к.с. Ускорението от 0о до 100 км/ч става за 3.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290 км/ч.

0 от 500
  • #3
    19 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ще е същата недозавиваща дръгня като старото.На бронята пише Ауди Спорт - две несъвместими неща.Интересно ще ми е да видя БМВ как ще се изгаври с тоя астматик
  • #2
    14 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Напротив РС-моделите на Ауди значително се различават от останалите модели, а самото Ауди А5 е коренно различно от останалите, тъй като е купи а версията с 5 врати е хечбег, тоест няма друг такъв модел на Ауди. Но незапознатите деца няма как да го знаят, още повече когато са се возили в на тати жигулката и на дядо в москвича.
  • #1
    23 rate up comment 18 rate down comment
    ... ( преди 11 години )
    Добре, че пише RS5, иначе никой нямаше да познае модела само по външния вид.