IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото RS5

Машината ще участва в изкачването на Pikes Peak на 12 август

Audi загатна новото RS5

Audi загатна какво трябва да очакваме от новото RS5. Компанията публикува тийзър на автомобила, чието официално представяне пред публиката ще се състои на 12 август. Тогава машината ще вземе участие в състезанието Pikes Peak International Hill Climb.
Audi загатна новото RS5
Новото RS5 ще получи 4.2 литров, V8 двигател с мощност от около 450 к.с. Моторът е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 4.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
Само ден по-рано се появиха шпионски снимки и на спортното комби на Audi - RS6, което бе хванато по време на изпитания в Германия. То ще бъде с 4.0 литров туин-турбо мотор с мощност 572 к.с. Ускорението от 0о до 100 км/ч става за 3.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290 км/ч.

0 от 500
  • #73
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Къде го сгъва бе болен мозък?Ще видиш как М5 го подиграва това недоклатено Алуди за ЛФА ще ми говориш хах
  • #72
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Lexus LFA e по-бърз от всички немски бангии на Нюрбургринг, пък нека японците да нямат "суперкар" понеже един форумен "експерт" така си мисли. Хе-хе, цървулчо.
  • #71
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Никой никого не лъже, просто не правиш разлика между РС4 и Ес4. Едното е 333к.с. другото 450к.с. Освен това никой не знае дали само до 100км. РС6 ще бие ЛФА. Но дори и до 100км. да е пак е недопустимо. Голямо 5 местно комби тежко с 4Х4, което освен че го прави още по-тежко и намаля ускорението. А ЛФА е двуместен лек автомобил със задно предаване и има по-слаба динамика. Такова изоставане при японците е направо смешно. И това било суперкар.. смях.
  • #70
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ахааа знаех си аз:http://fakti.bg/avto/45591-novoto-audi-rs6-shte-e-s-moshten-v-osmak0-100 - 4,4сек - казах ли ви
  • #69
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А м/у другото S4 с 4.2 мотора и 333к.с уж трябваше да е самолет и да прави 100 за 4.2, ама се оказа съвсем, съвсем друга работата.Резултата му беше 7сек - ако не вярвате потърсете из Алуди форума.Отделно има и бая оплаквания от разхода *** масло на тоя убииствен звяр ахаахахаха
  • #68
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не мога да повярвам колко кухи парчета има - убииственото комби на Ауди, било по-бързо от LFA........До 100 после?А като дойдат завоите комбито на Алуди вярно ше се превърне в убииствено, защото ще започне да ги изправя.А колко е бърз тоя ВАГинистки *** ще си каже с времето.Да не стане като с първото RS6?И на него му даваха 4,5 - 100, ама се оказа, че резултата му е 5,5секунди.А определения като убииствено ..... комби няма такъв смях просто няма.
  • #67
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    АутоБилд,Ауто мотор спорт,и т.н., излизащо под сходни имена в 36 страни в Европа са към империята на Аксел Шпрингер.Всички тестове се печелят от моделите на ФВ поради някаква финансова обвързаност,за ФВ коментарите са винаги ласкави, а за Тойота-със сарказъм и подчертано съмнение във вградените новости.А Лексус, ако го включват в някой тест-винаги го пращат на последно място-все пак тест е-с преобладаващи субективни оценки.
  • #66
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    какво цитираш журналистически сензации? Тойота били признали.. какво точно са признали? Отказали спирачки на Приус няма, имало само странно усещане при задействане на АБС. Същото и с ите - потенциален проблем, ама на практика не се появява никога. Я да видим какво казват официалните институции по въпроса с проблемите на Тойота - Според NASA и NHTSA проблеми няма.
  • #65
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А относно Аутобилд основния спонсор е толкова ФВ, колкото е и Мерцедес и БМВ и Тойота и Хюндай и Фиат.... Тоест никакъв спонсор не им, може и да плащат пари да им отпечатат една страничка с реклама, но това го правят и останалите производители и не само в Аутобилд и не само в печатните медии, но и по телевизията!
  • #64
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това не е Ауто Билд а Ауто Мотор Спорт. Трябва сега да мислиш ново оправдание. Теорията за конспирацията не върви. Още повече, че от провала на Тойота спечелиха ГМ и Форд. А ако има конспирация, трябва да има и мотив. Само, че тези конспиративни фантасмагории са плод на параноята, която си е психическо заболяване. Не търси под вола теле. А приемай фактите и не търси тресчица в чуждото око когато в твоето плават дънери.