IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото RS5

Машината ще участва в изкачването на Pikes Peak на 12 август

Audi загатна новото RS5

Audi загатна какво трябва да очакваме от новото RS5. Компанията публикува тийзър на автомобила, чието официално представяне пред публиката ще се състои на 12 август. Тогава машината ще вземе участие в състезанието Pikes Peak International Hill Climb.
Audi загатна новото RS5
Новото RS5 ще получи 4.2 литров, V8 двигател с мощност от около 450 к.с. Моторът е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 4.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
Само ден по-рано се появиха шпионски снимки и на спортното комби на Audi - RS6, което бе хванато по време на изпитания в Германия. То ще бъде с 4.0 литров туин-турбо мотор с мощност 572 к.с. Ускорението от 0о до 100 км/ч става за 3.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290 км/ч.

0 от 500
  • #53
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    ВАГиналчо, какво цитираш тия опровергани информации? НАСА доказа че няма проблем с колите на Тойота. А Тойота направиха сервизните акции защото такива са японските традиции - извиняват се и се чувстват виновни дори когато не са. Точно обратното на лоените вурстове, които колкото по-дълбоко са затънали в ***, толкова по-голямо им е самочувствието.
  • #52
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ще навреш ама на куково лято то за това се иска мъжки полов орган, нещо което *** казва че нямаш, за това я караш само с ези. Прави *** и не занимавай аудиторията с празната си тиква. Относно спора мисля че ти доказах с достатъчно факти какво е Тойота. Едно голямо нищо, което бе компрометирано по цял свят. Сега и остава това да продава на най-ниски цени на хората, които не могат да си позволят истинска кола.
  • #51
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Най много да го навра на някой твой родител някъде.
  • #50
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Виж сега приятелю ако си застанал някъде на слънце прибери се под навеса.Все пак слънцето влияе много зле на разума и се изпада в много странно състояние.А тук говорим за сериозни неща,за човешки животи.
  • #49
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Безкрайни извинения нямаше, Тойота си купиха присъдата, защото ги очакваше фалит и милиарди долари загуби от дела в замяна на това трябваше да платят доста сериозна сума на правителството в САЩ както и да сменят на 8 000 000 броя коли ***. Или викаш те ги сменят ей така нищо че са здрави ей така хвърлят няколко стотин милиона за нищо ха ха глупав си! А и Тойота все пак си призна за дефектните ***: http://***.automedia.bg/news/article_8883.htmlи тук:http://ams.bg/?act=content&rec=7471
  • #48
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И не ми говори само на мен за САЩ.Може да си говориш с някой в междублоковото пространство.
  • #47
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    аз по това време съм бил там,още малко и някакъв *** ще се мъчи да ми светва фаровете.Щом ти казвам,че е така питай някой по вещ от теб.И не ми се стряскай да не те навра от където си излязъл.Че днес един вече яде големите шамари.
  • #46
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Селтаках си ти този клип е излъчен по всички новинарски емисии в САЩ и има 17 дела заведени за смърт , като ти дадох линк и за оправдани хора осъдени за убийство с Тойота и после оправдани от съда, защото се оказва че *** на Тойота не спират! Качество и Тойота изощо не са синоним. Прповери високите продажби на Тойота на какво се дължат. Едната причина е че в САЩ премират всеки който си купи Тойота с 4000 долара и второ че лизинговите им схеми са напълно безлихвени.И клошарите грабят бе пари
  • #45
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И да напомня на некадърния ***,че всички обвинения бяха снети и имаше безкрайни извинения.
  • #44
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Такива доноси по телефона и аз мога да запиша стотина бройки.