IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото RS5

Машината ще участва в изкачването на Pikes Peak на 12 август

Audi загатна новото RS5

Audi загатна какво трябва да очакваме от новото RS5. Компанията публикува тийзър на автомобила, чието официално представяне пред публиката ще се състои на 12 август. Тогава машината ще вземе участие в състезанието Pikes Peak International Hill Climb.
Audi загатна новото RS5
Новото RS5 ще получи 4.2 литров, V8 двигател с мощност от около 450 к.с. Моторът е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 4.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
Само ден по-рано се появиха шпионски снимки и на спортното комби на Audi - RS6, което бе хванато по време на изпитания в Германия. То ще бъде с 4.0 литров туин-турбо мотор с мощност 572 к.с. Ускорението от 0о до 100 км/ч става за 3.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290 км/ч.

0 от 500
  • #43
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Оказа се,че всички оплаквания от Тойота са фалш и никой не дойде на живо да потвърди под клетва.Цървула да не се прави на умен да не се налага да му обяснявам още неща.
  • #42
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Американците не даваха на живо финала на 100м,защото Юсейн Болт разби техните.
  • #41
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това което селтака е писал в долния коментар установиха,че е пълен фалш.На делото което всички анонимни подкупни клиенти се оплакаха не дойде никой.Никой от анонимните не потвърди информацията в съда.Така ,че всички фалшиви сигнали не се приеха.В САЩ е същата хуиня като в БГ.
  • #40
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не Съда в САЩ затвори няколко завода на Тойота, които произвеждаха 8 нейни модела заради дефектна продукция:http://***.capital.bg/biznes/kompanii/2010/02/05/853551_vupros_na_kachestvo/Ето още интересни неща за "качествените" Тойоти:http://***.automedia.bg/read/10288.htmlЕто още:http://ams.bg/?act=content&rec=8218и още:http://ams.bg/?act=content&rec=7885А този случай потресе САЩ, записа е от телефон 911: Ако на това му викаш качество, качествен ковчег
  • #39
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    А Тойота спираха заводи, ама заради недостиг на части породен от земетресения и цунами. Анонимния *** сигурно пак е чел но недоразбрал за какво става въпрос в Аутобилд и затова сега бълва ВАГиналните си безумия.
  • #38
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Ако не друго, поне БМВ правилно са с е ориентирали от кого да копират технологии - от технологичния лидер Тойота. Добре че не всички немски каски са празни, все в някои са останали зачатъци на разум.
  • #37
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Тойота ще ползва дизели на БМВ само в Европа, докато БМВ ще ползва хибридни технологии на Тойота по цял свят. Значи БМВ ще си връщат доверието на потребителите с технологии на Тойота. То не че е странно де, ясно е че няма да вземат технологии от ВАГ, просто защото последните не ги притежават.
  • #36
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Пък Тойотите със сервизни акции, ама си вървят безпроблемно. " За това ли им затвориха миналата година заводите в САЩ? Единственото нещо в което Тойота е първенец са сервизните акции, милиони бройки всяка година се връщат в заводите. Калпава продукция. Толкова са добри че шефовете на Тойота казаха, че смятат да си върнат доверието на клиентите с двигатели от БМВ. Доверие се връща когато е изгубено.Първо да се научат да правят двигатели че най-бързата им супер кола е по бавна от комбито на Ауди
  • #35
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    *Р8-ци дето редовно се самозапaлват?
  • #34
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Абе много добри на ЛхоМан тия Аудита, ама това кво ги грее собствениците на десетките серийни Р8-ци дето редовно се самозапълват? Пък Тойотите със сервизни акции, ама си вървят безпроблемно.