IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото RS5

Машината ще участва в изкачването на Pikes Peak на 12 август

Audi загатна новото RS5

Audi загатна какво трябва да очакваме от новото RS5. Компанията публикува тийзър на автомобила, чието официално представяне пред публиката ще се състои на 12 август. Тогава машината ще вземе участие в състезанието Pikes Peak International Hill Climb.
Audi загатна новото RS5
Новото RS5 ще получи 4.2 литров, V8 двигател с мощност от около 450 к.с. Моторът е комбиниран със 7-степенна автоматична скоростна кутия. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 4.6 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.
Само ден по-рано се появиха шпионски снимки и на спортното комби на Audi - RS6, което бе хванато по време на изпитания в Германия. То ще бъде с 4.0 литров туин-турбо мотор с мощност 572 к.с. Ускорението от 0о до 100 км/ч става за 3.3 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290 км/ч.

0 от 500
  • #63
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    АутоБилд със своите дъщерни списания в 36 държави диктува какви са "новините".Самото издание се спонзорира основно от ФВ.А за най-големият (опасен) враг-Тойота, новините винаги са избирателно подбрани (а добрите-пропускани).
  • #62
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ей ***, нали ти дадох факти бе? Или изявленията на Тойота не са факт? Ето позицията на Тойота относно отказа на спирачките http://***.automedia.bg/news/article_8883.htmlЕто ти я позицията или по-точно оправданията на Тоойота за проблема с *** на газта:http://ams.bg/?act=content&rec=7471Като финал виж сервизните акции на Тойота 8 000 000бр. коли върнати в завода и със сменен *** на газта. Ако е отхвърлен проблема, защо сменят ***?Като си оговориш, може малкото ти мозък да светне
  • #61
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Елементарни квартални гугушчуци.
  • #60
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе да ви кажа тук се повече долни ***.За съжаление съм го надценил този форум.
  • #59
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Да 20 милиона акции,пръдливите от ВАГ не могат и една да направят.Ако направят половин България ще тръгне пеш по улиците.Сервизните акции не са за гладни бедни ***,там се влагат доста средства,затова имат най много фенове и клиенти,а не прееби клиента продай му ВАГ и да го духа повече.
  • #58
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Като искате да не ви обиждат, ще говорите с реални факти.И без такива от рода на казаха ми чух гледах клип.Това са кухи обвинения.
  • #57
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ако сравняваш Тойота я сравнявай с другите високотехнологични японки,не я сравнявай с посраните мазни пушещи канцерогенни допотопни 2-3 тонни немски ***.
  • #56
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Лоестите пръдливи вурстове номерата им вървят само пред *** булгаристански ***.Но и това няма да е задълго.Хората казаха,добрече са страните от бившия соц.лагер за да може да им набутваме кенефите си.Иначе отдавна да сме в канала.
  • #55
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абсолютно правилно допълнение от Nero.Те вурстовете и на олимпиадата ги чукат дръпнатите и това ли не е видял вагиналчо.
  • #54
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    А в случая от клипчето се оказа че дилъра е инсталирал стелки от RX на ES - логично е да се запъне *** на газта в по-дългата стелка. Ама къде точно е вината на Тойота?