IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan GT-R VS Porsche 911 Turbo

1100 к.с. VS 950 к.с.

Nissan GT-R VS Porsche 911 Turbo

Дори в стандартните си версии Nissan GT-R и Porsche 911 Turbo са едни от най-добрите спортни автомобили на пазара. Те предлагат много, но и са конструирани така, че могат да бъдат сериозно модифицирани. Не случайно именно тези два модела са сред любимците на тунерите по цял свят, които предлагат спортни пакети, доставящи мощност около и над 1000 к.с.

Именно такива, доработени версии на Nissan GT-R и Porsche 911 Turbo се изправиха една срещу друга на писта в близост до Москва, където се провеждат драг състезанията Unlimited 500+.

Става въпрос за Nissan GT-R AMS Alpha 12, доработен да доставя 1100 к.с. и Porsche 911 Turbo Proto R911, разполагащо с 950 к.с.

Организаторите на състезанието мерят времената на всяка от колите по отделно. Засичат се времената на 1/4 и на 1 миля.

0 от 500
  • #50
    3 rate up comment 7 rate down comment
    trb ( преди 11 години )
    ne govorete za nissanite po 1500 konq shtoto lambotata na ugrc im pruskat ot vseki put...are be hora..vijde wikipedia kvo pishe..nissan 6 sekundi sled porsche..kvo pove4e iskate be...vie KVO VZIMATE BE...tova sa FAKTI BE HORA...strashen e nisana..no ne slu4aino 2 godini sled kato si go kupish cenata mu pada s 40-50k...
  • #49
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Realist ( преди 11 години )
    Момчета, вие тъй като очевидно нямате книжки, уговорете си една среща на Gran Turismo - скачайте в любимия автомобили и решете спора веднъж завинаги, вместо да се пените в тоя форум.
  • #48
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Отговорът - технологично превъзходство!
  • #47
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ми то има Нисани по 1500 коня,ама и той не е пуснат,защото няма порше ,което да му се опре.
  • #46
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За качеството на интериора на Порше недей да говориш, защото като видях за първи път 911ГТ2 останах втрещен.изглежда качествен само на картинки иначе в действителност материалите са като за кола правени в ранните опити на Китай да произвежда автомобили.Другия полюс:Интериора на ГТР е много, много качествен.като го видях за първи път цял ден не ми излизаше от главата мисълта как японците са направили тоя масивен, мощен автомобил с такива показатели с такъв невероятен салон, а цената е такава.
  • #45
    6 rate up comment 14 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Какво се вижда , има Поршета по 1200 к.с. на 9FF , да бяха свалили тези клипове ...но тогава нямаше да има гонка , Поршето ще финишира 10-мин. преди Нисана..
  • #44
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Вижда се кой е недомисления мотор- този, от който се вади по-малко мощност и по-малко върви - естествено германското порше.
  • #43
    13 rate up comment 2 rate down comment
    RS1600 ( преди 11 години )
    Пак се лее фанатизъм. Толкова ли е трудно да ви харесват и двете машини?! Кой нормален автомобилен почитател може да каже, че някоя от двете е ***.Апропо, сравнението между тях е безсмислено, те са тунинговани до близо двойна на стандартната си мощност. А и не е ли все тая дали хващаш 1/4 миля за 10.9 или 10.8 сек?!
  • #42
    7 rate up comment 11 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    преди 23 минути )Когато Нисана скъсва *овете на по-мощни автомобили това не било най-важното.Почват да говорят за традииции и минало и други тъпотии.Когато се случи да изгуби германските фенчета изпадат в делириум и набързо променят посоката на коментарите си.............ха ха ха , само че Нисана е по-мощен , ама нещо се задъхва с тва недомислено моторче...
  • #41
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Европеец ( преди 11 години )
    Не е случайно, че разликата в цената е х2 и повече. Действително - едното е като от бъдещето, другото е с класически форми. Зависи кой какво търси. Разликата обаче в интериора - материали, качество и стил е много в полза на Порше...