IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan GT-R VS Porsche 911 Turbo

1100 к.с. VS 950 к.с.

Nissan GT-R VS Porsche 911 Turbo

Дори в стандартните си версии Nissan GT-R и Porsche 911 Turbo са едни от най-добрите спортни автомобили на пазара. Те предлагат много, но и са конструирани така, че могат да бъдат сериозно модифицирани. Не случайно именно тези два модела са сред любимците на тунерите по цял свят, които предлагат спортни пакети, доставящи мощност около и над 1000 к.с.

Именно такива, доработени версии на Nissan GT-R и Porsche 911 Turbo се изправиха една срещу друга на писта в близост до Москва, където се провеждат драг състезанията Unlimited 500+.

Става въпрос за Nissan GT-R AMS Alpha 12, доработен да доставя 1100 к.с. и Porsche 911 Turbo Proto R911, разполагащо с 950 к.с.

Организаторите на състезанието мерят времената на всяка от колите по отделно. Засичат се времената на 1/4 и на 1 миля.

0 от 500
  • #70
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    А Нисан пак по-бърз поршетата.
  • #69
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    На четвърт миля Поршето обаче го взе. а 150к.с. са доста голяма разлика. Трябва да пробват да състезават този нисан с с Porsche 9ff 911 GT3RS 1200к.с. или поне с Porsche 9ff GT2 4WD 1000к.с. тогава Нисана ще падне не само на четвърт миля но и на една. Всъщност аз знам защо тестват Нисана с Порше с по-малко коне. За да видят дали 150к.с. повече мощност ще е достатъчна, за да бият Поршето. За малко да не успеят. Иначе явно си знаят че при еднакви коне Нисана сгъва.
  • #68
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Немецът е винаги номер едно в производството на таралястници за които иска безумно много мъни.Ама не е виновен тоз който е изял зелника,а този,който му го е дал.Като има ***,ще има и тарикати.Що да не им вземат една торба пари на глупаците,като ги излъжат,че им продават нещо добро.
  • #67
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Ха Ха Ха Ха ( преди 11 години )
    напомпали поршенцето и то пак слабо се оказа за ЦАРЯ НА ПЪТЯ
  • #66
    3 rate up comment 2 rate down comment
    anonimen ( преди 11 години )
    samo da napomna,che AUDI,ne struvase puknata para kato avtomobil,do predi da naleat NEMCITE parichki,i da kupi LAMBORGINI,i malko sled tova se zagovori,za
  • #65
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    кажи му Гларус или варненска чик.я и повече не го обиждай!Мозъците са им точно,като на гларуси,по-малки от клюна.Лошото обаче е че тракането на клюна изпреварва мозъчната дейност,а в случая писането.Жалка работа...
  • #64
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    do Гларус ey skapaniak q pogledni terminalnata skorost i koi koga trugna be neshtasno *** na glarus ! ! ! *** sme6en
  • #63
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Гларус ( преди 11 години )
    Не знам ,защо всички плюят Порше,като се вижда ,че 1/4 миля по статистиката бие нисана по време, а се вижда ясно разликата в мощността на колите 150 к.с. са си фактор откъдето и да го погледнеш.
  • #62
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Кой каквото ще да казва,но Годзилата разпердушинва много скъпи и прескъпи спортисти.Специално пък Поршетата нямат абсолютно никакъв шанс.Язък,че са 2 пъти по-скъпи.С много пари всеки може да направи супер кар.Номера е с малко пари да го направиш и да си по-добър от другите.Освен това шанса някой от пишещите да си купи ГТР е много по-голям отколкото Порше.Така,че да гледаме малко по-реално на нещата,а не само да си мечтаем за скъпи поршенца,които стават за смях.
  • #61
    1 rate up comment 5 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    А да , единия е 560 к.с. а другия е 562 к.с...сега вече разбрах , бая настройки са били , да го бяха направили на първия Лексус ако беше така....100 кила е по-лек , но е с задно предаване , докато Годзилата е четворно предаване същата мощност , но и тя изостава от Лексуса....вярвай че са настройки...