IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper

И Лука ди Монтедземоло призна качествата на спортния автомобил

Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper

Президентът на Ferrari Лука ди Монтедземоло направо онемя, след като за първи път видя новото поколение на суперколата Viper. Това съобщи сайтът Motorauthority, позовавайки се на интервю на изпълнителния директор на Chrysler Group и ръководител на концерна Fiat Серджио Маркионе.
Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper
„През миналата седмица имахме заседание на борда на директорите, на което присъства и Лука ди Монтедземоло. Там той имаше шанса да види тази кола и направо онемя. А когато шефът на компания като Ferrari признава, че създаденият автомобил е уникален и неповторим, то това е огромен комплимент за работата, свършена от инженерите на Chrysler”, коментира Маркионе.

Новото поколение на Viper, чието име е SRT Viper, дебютира на изложението в Ню Йорк през април. Купето получи 8.4 литров двигател с мощност 649 к.с., комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия. Каросерията на машината е от алуминий и карбон, а окачването е с 2 варианта на настройка.

SRT Viper вече се произвежда в завода на Chrysler Group в Детройт. Според Маркионе интересът към машината е доста сериозен от страна на местните клиенти на компанията.

Тагове: srt viper
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Явно не си в час какво означава суперкола. Вайпър е сериен модел - знаеш ли каква е разликата?
  • #11
    11 rate up comment 10 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    малко ми е смешно ,нищо няма да кажа за техниката,но този вайпър изобщо не може да се мери с шума който вдигна първият модел,направо бих казал,че съм разочарован,очаквах повече оригинални детайли,а то ...много скучен дизайн,отпред е като ферари маранело,модел на 2 поколения вече, това с Монтедземоло е пълен ***,как ще сравниш това с новата берлинета
  • #10
    25 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    От време когато тебе те е нямало
  • #9
    2 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Откога пък Ваипър в суперкола?
  • #8
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Achtung ( преди 12 години )
    Това просто е вътрешно фирмена реклама с цел да качат малко акциите на вайпъра и да вдигнат малко шум в медиите. Така да се каже да ударят едно рамо на новия модел.
  • #7
    11 rate up comment 6 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    ами над 30000 бройки са продали - ако според теб това не се е продавало... в онези години ферари продаваше толкова коли за 10г. аз не съм от пълните с омраза - само припомних един случай от преди 20г, за който малко хора знаят.
  • #6
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя Ди Монтедземоло значи е мноо тъпо парче.Какво е тоя сандък в сравнение с последните модели на Ферари?
  • #5
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Zatova ne se prodava6e,i ia spriaha napalno.Ha ha BMW sre6tu Ferrari. "Te i vav F1 6tiaha da u4astvat"
  • #4
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Защо спорите за глупости. Вярвам, че са пренебрежимо малко фанатиците който ще кажат, че фераритата са грозни, а за мен дори и са най-красивите автомобили в света. Всеки модел е изпреварващ времето си и за това всички се сравняват с тях. А Випера се е получил найстина много добре и човека е професионалист и оценява не само своя, но и чуждия труд.
  • #3
    22 rate up comment 2 rate down comment
    К55 ( преди 12 години )
    Баварец, не забравяй, че дизайна на 8-цата беше правен от дизайнери на Ламборджини - затова колата беше радикална за времето си и е модерна дори и сега....