IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper

И Лука ди Монтедземоло призна качествата на спортния автомобил

Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper

Президентът на Ferrari Лука ди Монтедземоло направо онемя, след като за първи път видя новото поколение на суперколата Viper. Това съобщи сайтът Motorauthority, позовавайки се на интервю на изпълнителния директор на Chrysler Group и ръководител на концерна Fiat Серджио Маркионе.
Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper
„През миналата седмица имахме заседание на борда на директорите, на което присъства и Лука ди Монтедземоло. Там той имаше шанса да види тази кола и направо онемя. А когато шефът на компания като Ferrari признава, че създаденият автомобил е уникален и неповторим, то това е огромен комплимент за работата, свършена от инженерите на Chrysler”, коментира Маркионе.

Новото поколение на Viper, чието име е SRT Viper, дебютира на изложението в Ню Йорк през април. Купето получи 8.4 литров двигател с мощност 649 к.с., комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия. Каросерията на машината е от алуминий и карбон, а окачването е с 2 варианта на настройка.

SRT Viper вече се произвежда в завода на Chrysler Group в Детройт. Според Маркионе интересът към машината е доста сериозен от страна на местните клиенти на компанията.

Тагове: srt viper
0 от 500
  • #22
    15 rate up comment 4 rate down comment
    алфист ( преди 12 години )
    тук има и много разбирачиголеми при товаами къде е удоволствието от смяната на предвките-ако е автоматикнямааз искам кола,която ще ми дава максимално удоволствиене говорим за скорост-а за усещанепри автоматика-това няма как да станепросто е различноняма по-голям кеф от това да си скопиш колата в даден момент и после да я пуснешняматова е голямо удоволствиеза автоматика да направиш това=0който не е изпитал това удоволствие или от бързата смяна на предавките без съединител-нека опита :
  • #21
    19 rate up comment 3 rate down comment
    алфист ( преди 12 години )
    за пореден път се смея на коментарите виферари не може да се нарече серийна кола,защо лиотговорете си на този въпрос и тогава пишете глупостиза вайпъра-ами страхотен екрайслер тепърва ще избиват рибатадосега страдаха от лош дизайн и кофти платформивече имат от всичко по многоииииии резултатът е налиценека ни радват,а за останалите -недейте да злобеетеколата е направена да се хареса на определен кръг купувачи-тя го правиа ако не Ви харесва на Вас-това е ВАШ ПРОБЛЕМ
  • #20
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Bavarec, ti si MEZE,no za Kitaicite!!!
  • #19
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    zevs
  • #18
    14 rate up comment 8 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    някой каза че това е PR. 100% истина. как па точно Монтедземоло е видял колата миналата седмица. да не пада от небето - цял свят я видя преди месец а той според мен е виждал прототипи от преди 1 година. жабарите ни взеха за мезе.
  • #17
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Спестяваш ли?
  • #16
    6 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    ОК 66. а някой знае ли дали обявиха цената на тоя вайпър? до колкото помня навремето когато излезе бе с доста атрактивна цена, но с годините я дигнаха май двойно.
  • #15
    15 rate up comment 5 rate down comment
    доОнемял-Оглупял ( преди 12 години )
    Не давай акъл на Американците,ти си последната дупка на кавала, с която биха се съобразявали.
  • #14
    7 rate up comment 9 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Баварец, въобще не съм имал предвид теб, когато писах за хората изпълнени с омраза. Имах предвид тези, които още предъвкват историята за Винтеркорн и Хюндай/Киа, тези които сравняват Мерцедес/БМВ с Киа (кон с магаре) и други подобни платени според мен коментари. Дори нямах предвид Експерта, който искрено ме забавлява с коментарите си за големината на багажника на i30 :)
  • #13
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ferrari e nepovtorima,a Viper e po vkusa na Amerikancite,ni6to 4udno!