IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall стигна и до Острова

Първият модел, който ще се продава във Великобритания, е пикапът Steed

Great Wall стигна и до Острова

Китайският производител Great Wall, част от моделите на който се сглобяват в завода край ловешкото село Баховица, вече ще се продава и във Великобритания. Вчера официално бе съобщено, че компанията има свой дистрибутор на Острова. Това е IM Group, който в Обединеното кралство представя моделите на Isuzu, Subaru и Daihatsu.

Първи официално на британска земя ще стъпи пикапът Great Wall Steed с двойна кабина. На купувачите ще бъде предложена машина с 2.0 литров турбодизелов двигател с мощност 150 к.с. и въртящ момент 310 Нм. Автомобили от този модел се сглобяват в завода в Баховица.

Снимки: Great Wall

Машината е с 6-степенна механична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. Цените на пикапа започват от 13 998 паунда (16 737 евро). За сравнение най-близкият като параметри и цени автомобил от подобен клас, предлаган във Великобритания, е Mitsubishi L200. Неговата цена е 16 049 паунда (19 189 евро).

Първите автомобили, произведени в Ловеч. Снимка: Automedia.bg 

Тагове: great wall
0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Почвам да *** TURBO_CHARGER кадето се появи.
  • #2
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    стига бе, Турбо-чардже... като има статия за тия коли бързаш да се изсереш на метеното. Какъв ти е комплекса??? Англичаните нямат селския ти манталитет и за тях новото си е ново, там като покарат 5 години една кола и я продават. Виждаме че страдаш от нещо неизличимо, ама не ни занимавай с глупостите си.. Сега чакаме да пишеш,как караш само чисто нови коли,и на Грейт Уол няма да се качиш...ама това НИКОЙ тук не го интересува.Колите се продават и имат пазар даже и това да не ти харесва.
  • #1
    3 rate up comment 30 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    пълни глупости