IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall стигна и до Острова

Първият модел, който ще се продава във Великобритания, е пикапът Steed

Great Wall стигна и до Острова

Китайският производител Great Wall, част от моделите на който се сглобяват в завода край ловешкото село Баховица, вече ще се продава и във Великобритания. Вчера официално бе съобщено, че компанията има свой дистрибутор на Острова. Това е IM Group, който в Обединеното кралство представя моделите на Isuzu, Subaru и Daihatsu.

Първи официално на британска земя ще стъпи пикапът Great Wall Steed с двойна кабина. На купувачите ще бъде предложена машина с 2.0 литров турбодизелов двигател с мощност 150 к.с. и въртящ момент 310 Нм. Автомобили от този модел се сглобяват в завода в Баховица.

Снимки: Great Wall

Машината е с 6-степенна механична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. Цените на пикапа започват от 13 998 паунда (16 737 евро). За сравнение най-близкият като параметри и цени автомобил от подобен клас, предлаган във Великобритания, е Mitsubishi L200. Неговата цена е 16 049 паунда (19 189 евро).

Първите автомобили, произведени в Ловеч. Снимка: Automedia.bg 

Тагове: great wall
0 от 500
  • #23
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    (нядали) Ime......
  • #22
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Анонимен аз живея в чужбина /да ме пита човек как пък пиша и на кирилица../ и се не вра в тези заводи. Но не знам защо си мисля, че те знаят коя им е азбуката.../сигуrно щот познавам някои/Пламене същото мисля аз за Дъстъра. Ама в Испания скоро нядали ще има представителство на GW, иначе ми е любопитно да направя един тестдрайв.
  • #21
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ами никой друг не ще да отваря заводи у нас....а сме най-евтиния труд в ЕС. Ето-сега Пежо ще сглобяват в Русия. Защо не тук? Ами да ми ядат ... от Пежо, даже и на старо няма да си взема, без това са докаани ***.
  • #20
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ime,ти си лош генетичен материал.
  • #19
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ime,za poreden pat dokazva6,4e si goliama *** ,prave6ta se na interesna.Za tova v zavodite v Love4 rabotiat 18 i 19god. mom4eta.
  • #18
    13 rate up comment 4 rate down comment
    пламен ( преди 12 години )
    ех....чета и се бия по челото!всеки реве караме 30 годишни батарляци радваме се на европейците,че си карат новите коли,а ние? хората се мъчат да направят нещо! копирали ми нека-за всеки влак си има пътници!!!влезте в youtube и вижте руснаците какво правят с колите от тази марка.хората се мъчат да направят сравнително достъпен за нас автомобил.друг е въпроса със стандарта ни на живот.лично аз с удоволствие бих си купил такъв.правих тест на джипа-еми не мога да си кривя душата добре е за парите си
  • #17
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    "Predlagam ,vsi4ki da dadem otpor na grupata *** ,koito vkarvat podobni negativni ocenki na BG av.! 6ibaite gi s minusi."Предлагам същата мярка да се предприеме към групата ***, които не знаят с каква азбука да пишат на родният се език.
  • #16
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Един фен на Форд ( преди 12 години )
    TURBO_CHARGED, от 27 март до 8 април в представителствата на Great Wall може да се запишеш за тестдрайв. Аз мисля да го направя и после да коментирам дали колата става или не.
  • #15
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Правилно!
  • #14
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Predlagam ,vsi4ki da dadem otpor na grupata *** ,koito vkarvat podobni negativni ocenki na BG av.! 6ibaite gi s minusi.