IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Потвърдиха джипката на Lamborghini

Наследникът на LM002 ще бъде представен след два месеца, заяви висш мениджър на Audi.

Потвърдиха джипката на Lamborghini


Поредните слухове за появата на SUV модел на Lamborghini бяха потвърдени от висш мениджър на Audi. Пред изданието Autonews той е заявил, че такъв модел вече се подготвя и ще бъде представен като концепт в края на месец април на автомобилното изложение в Пекин.

"Не мога да коментирам в детайли, но спекулациите в пресата са до голяма степен истина", казва неназования мениджър на Audi, по повод заместникът на Lamborghini LM002.

Моделът, който ще допълни настоящата моделна гама на Lamborghini, състояща се от Gallardo и Aventador LP700-4, ще има дължина от около 5 метра. Формата на каросерията му ще наподобява купе (нещо като BMW X6), а дизайнът ще бъде типичен за моделите на италианската спортна марка.

SUV моделът на Lamborghini ще използва MLB платформата на Volkswagen, на която ще бъдат качени също така следващите поколения на Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg и Audi Q7.

Под капка на проходимото возило ще работи атмосферен двигател, който най-вероятно ще бъде зает от Gallardo - 5.2-литров V10, с мощност около 600 к.с. Твърди се и за хибридно задвижване, съставено от въпросния V10 двигател, електромотор и литиево-йонни батерии. Системата ще генерира около 660 к.с.

Снимки: Quattroruote

0 от 500
  • #51
    2 rate up comment 1 rate down comment
    SkylineR34 ( преди 12 години )
    Otzad e mnogo grozna spored men...nqma nishto ot Lambo v zadnicata Jalko za hubavataprednica.VAG osirat vsi4ko, do koeto se dokosnat.
  • #50
    3 rate up comment 3 rate down comment
    123.300 ( преди 12 години )
    язък за ламбото,тия от ваг нищо не могат да направят интересно-махни емблемата на туарега и сложи на ламбото и готово ама се мислят за интересни...те магаре за синджира да хванат и к*ра му ще изсъхне...само каруци от тия....
  • #49
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Лудия Макс ( преди 12 години )
    Така се смях с твоите коментари, просто не е истина! Не съм този за когото ме мислиш! Толкова си ...., че не правиш разлика в "изказа" на опонентите си!Адмирации!
  • #48
    3 rate up comment 4 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    И да завиждай ми на образованието и на това което знам и мога. Ти един технически термин не можеш да измъдриш, или го ползваш без да знаеш за какво става дума. Така че разбирам твоето разочарование от живота, ама кво да праиш потомствен *** си няма как да се бръкнеш умен. Все пак за да наследиш на дядо ти гоуфа тряа си поне толко *** кат него,че иначе няма да можеш да го караш правилно. А на село в кръчмата може и да ти минават приказките, ама тука те видяхме що за *** си!
  • #47
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Ей ***, от колкото и никове да ми пишеш видяхме те, че си *** дето на най-лесния въпрос не може да отговори. А за писането , ест. ползвам съкращения всякакви, заради ограничените символи. И кайена 1вия е пълен ***, особенно вътре. Не ми говори щото си такъв *** комплексар,че не е истина. Бил шеф карал нз си кво. к*ра си ми карал бе пиклио. Бутай си скапания голф до сервиза и не ми говори, че осмърдя форума ***. Неграмотници сякви изказват мнения без дори да знаят за какво говорят ./.
  • #46
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До D22 ( преди 12 години )
    Един съвет, неграмотника MaXx^GaBbEr и за шофьор не става. Представяш ли си да вземеш на работа такъв *** и комплексар, предполагам и клюкар, какви ще ги свърши! Виж за сервитьорка в някоя долнопробна кръчма, ще е тамън.
  • #45
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Лудия Макс ( преди 12 години )
    А как върви Кайена! Не е истина просто!
  • #44
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Лудия Макс ( преди 12 години )
    ОТКРИЙТЕ ГРУБИТЕ ГРАМАТИЧЕСКИ ГРЕШКИ НА МАГИСТЪРА МАКС ГАБЕР!:"*** иначе сте разбирачи, щото сте се возили в 1вите Кайени дет са толко дървени,че си личи че не са знаели кво се опитват да направат - нещо спортно като порше или съв." Адмирации господин "ПРОФЕСОРЕ"!
  • #43
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Лудия Макс ( преди 12 години )
    Макс, ако ти си правиш магистърската дипломна работа, то аз зимувам на луната! Значи си нагласяш изказа според опонента, да ама не! Започваш без повод да ръсиш такива простотии че и най-необразивания човек насреща, ще те усети че си "мега комплексиран софийски ***"
  • #42
    3 rate up comment 4 rate down comment
    San4o ( преди 12 години )
    "Kupuvam, za pestiin leva......"