IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Потвърдиха джипката на Lamborghini

Наследникът на LM002 ще бъде представен след два месеца, заяви висш мениджър на Audi.

Потвърдиха джипката на Lamborghini


Поредните слухове за появата на SUV модел на Lamborghini бяха потвърдени от висш мениджър на Audi. Пред изданието Autonews той е заявил, че такъв модел вече се подготвя и ще бъде представен като концепт в края на месец април на автомобилното изложение в Пекин.

"Не мога да коментирам в детайли, но спекулациите в пресата са до голяма степен истина", казва неназования мениджър на Audi, по повод заместникът на Lamborghini LM002.

Моделът, който ще допълни настоящата моделна гама на Lamborghini, състояща се от Gallardo и Aventador LP700-4, ще има дължина от около 5 метра. Формата на каросерията му ще наподобява купе (нещо като BMW X6), а дизайнът ще бъде типичен за моделите на италианската спортна марка.

SUV моделът на Lamborghini ще използва MLB платформата на Volkswagen, на която ще бъдат качени също така следващите поколения на Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg и Audi Q7.

Под капка на проходимото возило ще работи атмосферен двигател, който най-вероятно ще бъде зает от Gallardo - 5.2-литров V10, с мощност около 600 к.с. Твърди се и за хибридно задвижване, съставено от въпросния V10 двигател, електромотор и литиево-йонни батерии. Системата ще генерира около 660 к.с.

Снимки: Quattroruote

0 от 500
  • #21
    4 rate up comment 5 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Поне дай другия път Q7 за пример.Той поне е по-смислен тъй като семействата го взимат заради големите му размери и възможността да слагат отзад количката без проблеми:)Нали по така оправдан е модела, от това да преписваш на Тоурег Offroad качества или да викаш, че е мн бръз готин или с нещо по добър от другите на пазара:)Освен с постоянно гърмящите му възглавници на окачването за по 5к лв. едната с друго не може се похвали. Ако е с тази опция ест.,че на VW им се свиди всичко по модерно от жабка!
  • #20
    5 rate up comment 4 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    ХаХаХа повечко подобни скъпи коли съм виждал от тебе, така че не ми обяснявай, пък ти ако си *** дето секи път търка прозореца на един и същи тоурег и се кефиш,че не са му тъмни стъклата да видиш как е вътре е друг въпрос. Много хубав спрял кон е тоя тоурег да за маса пари :D А ако четеше наистина некви стойностни книги едва ли щеше да си така ограничен и да живееш, за да плюеш по всички марки освен VW, така че пак не сполучи с лъжата :D
  • #19
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като знам политиката на ФВ сигурно и това ламбо е на платформата на гоУф :)))
  • #18
    5 rate up comment 1 rate down comment
    до d22 ( преди 12 години )
    Явно много те кефи туарега на съседа, щом и номера си му запомнил :))))
  • #17
    6 rate up comment 2 rate down comment
    d22.до галфона MaXx ( преди 12 години )
    Не,***-"d22." идва от един роман на Joseph Heller-"Параграф22", но *** като теб едва ли са го чели.Написал е и един друг велик роман -"Бог знае".А Touareg-ът ми е много хубав и е един от малкото без затъмнени стъкла отзад V6TDI. Има 6-степенна авт. скор.кутия и кожа. И запомни - той е черен и N му e :СА3553РМ.- може да ми помахаш, ако ме видиш,може да ти се усминне щастието да видиш Тouareg и от вътре.
  • #16
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Силуета, задницата, почти всичко без предницата е едно към едно със старата мазда 323 F. За този модел става дума:http://***.cars.bg/u580856
  • #15
    11 rate up comment 5 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    Продължаваш с лафовете. а btw тва d22 от дрислио 22 ли идва :D :D :D Да не говорим колко е спрел тоя Тоурег с тоя дв. всяка пръчка като Астра стара GSI го прай смешен :D смятай колко хубав е . *** то от де да знаеш,че е скапан като го гледаш в списанието :D И ся кво ни за оффроад става в крайна сметка ни за "шосеен звяр" пък е 100к и нагоре :D Я кажи още кво имаш бтв, бентли не си ли си взел ? Бугати ? Или и гоуфу GTI ти стига :D
  • #14
    7 rate up comment 13 rate down comment
    до галфона MaXx ( преди 12 години )
    Да , имам ***.Имам готин Touareg V6TDI.Поздрави от d22.
  • #13
    12 rate up comment 5 rate down comment
    MaXx^GaBbEr ( преди 12 години )
    хахаХАха купил си си ти успокоително и ново куче с клатеща се глава за гоуфа. хахах как ме развесели червея с последния си коментар :D :D :D
  • #12
    21 rate up comment 4 rate down comment
    MaXx^GaBber ( преди 12 години )
    ХАхаха малумни, ферари като не прави SUV и *** какво ? Не могат да смогнат с поръчките. Ама къде твоя акъл да проумее за какво говоря след като за тебе класика и марка с дух е гоуфа ти?Ферари като не са с най-висока топ скорост, какво?Пак са най-обичаните и когато става въпрос за спортна марка всеки се сеща 1во за ферари, а не за порше, бугати или бентли ? Защо ли, ако можеш да мислиш помисли, че не ми се обяснява на овце. Аре ходи сменяй съединител и не ми се обяснявай. Нямам време за тебе.