IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е VW Passat Alltrack

Ще го представят официално в Токио.

Това е VW Passat Alltrack


Volkswagen разкри подробностите около проходимата версия на новия Passat, преди официалната премиера на возилото на автосалона в Токио.

Автомобилът е базиран на европейската версия на Passat, носи името Alltrack и се отличава с увеличен просвет и редица елементи, които подсказват за увеличените офроуд възможности.

VW Passat Alltrack ще предлага избор от четири задвижващи агрегата - два бензинови и два дизелови.

Бензиновите ще са 1.8 TSI със 160 к.с. и 2.0 TSI с 210 к.с. Дизеловите версии ще разчитат на двигателят 2.0 TDI, който ще предлага две мощностни разновидности - 140 и 170 к.с.

По-мощните версии (2.0 TSI и 2.0 TDI - 170 к.с.) ще се оборудват серийно със системата за задвижване към четирите колела 4Motion и с трансмисията с два съединителя DSG. За другите две версии, системите ще бъдат опция.

Немците съобщават единствено средното потребление на гориво на дизеловите версии с 4Motion. По-слабия дизел ще изисква средно по 5.7 л./100 км, а по-силния - 5.8 л./100 км.

Очаквайте още информация за Volkswagen Passat Alltrack през следващия месец, когато ще се състои премиерата на модела.

Тагове: vw passat alltrack
0 от 500
  • #55
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Поредния маскиран *** на ВАГ.Това е едно подигнато насрано Алди.Пробутват стария некачествен трошлак Олроуд като нова кола(типично за ВАГ) със скапания 2.0ТДИ дето го слагат на Шкодите и пука глави още преди 100к километра.А 1.8Т известен като тръц хвърля турбини постоянно и собствениците на Алди(VW) се чудят има ли живот извън сервиза.
  • #54
    1 rate up comment 0 rate down comment
    @ ( преди 12 години )
    Да,за RS-ката направо го посрахме *** ***.И сега ме напушва на смях.Големи приказки,какъв опит им,а с нея,по какви магистрали я карал с колко километра.А се оказа,че колата я има в mobile.bg,беше черна,нов внос и никой още не я беше купил,ха,ха,***!Винаги си го издухвал и така ще бъде.Не ти ли стана ясно,бе въшлив ***!
  • #53
    3 rate up comment 0 rate down comment
    @ ( преди 12 години )
    Вместо да кълвеш на клавиатурата от казанлъшко,да беше пуснал клип как ти го чакаш с А6,а т.нар. Миризма бяга с хюндай i30 от Метро-Бургас или липсващото лятно кино до Котвата или където и да било в Бургас.Хайде бе,момче ***,от три години чакаме едно доказателство от теб,че си богат бял батко от Бургас!Нито си богат,напротив беден ***-***,нито си от Бургас,опитваш от Гугъл нещо да налучкаш,но всеки път те хващам.А А6 се виждал само на снимка.
  • #52
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хааа смееели се в Офиса!! Кой офис бемиризма страхлива? Та всички знаем че си безработен ха ха, офиса ха ха. Ти на прогнилия фургон в Айтос в който спите за офис ли го броиш бе миризлив? И тия вестници които сте сложили наместо стъкла за щори ли ги броиш? Докато във въображаемия ти офис с въображаеми колеги се смеете че имало в София Петте кьошета,Канала,НДК,Цариградско шосе а в Бургас лятно кино Вапцаров запомни едно Миризма,както си изпиеш хапчетата всичките ти въображаеми колеги ще изчезннат.
  • #51
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма най-ми хареса това с автокъщата, направо се изумих чак ми стана интересно как си го съчинил. Бах мааму тая страхлива миризлива тиква каква фантазия има хааа
  • #50
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризмааа какви са тези легенди които расказваш, да не си направил опис от всичките си фантазии как вече си мъж и не бягаш *** а като на забавен каданс с един замах сваляш противника си, как вече не ти викат миризмата и вече носиш истински *** и те са чисти, как Хюндая на баща ти е най-престижната кола и хората с Ес-класи ти правят път Да ама истината е друга че си *** страхливец, който бяга *** от страх а старата служебна корейска щайга на баща ти е срам за всеки нормален човек.
  • #49
    4 rate up comment 2 rate down comment
    HDI ( преди 12 години )
    Ха ха миризмата чака 2 часа човека да си отиде и да си напише измислиците. Ха ха.
  • #48
    6 rate up comment 1 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Но върха беше през февруари тази година.Пак го бях насрал от бъзик и той от безсилие ми прати снимка снимка да ме плаши уж от Зала Черноморец с "неговите хора" боксьори.Вярвайте,тогава *** се покри за няколо седмици,побъркаха го да го ***.Зала Черноморец явно е кръстил някаква глинена барака с една висяща фасунга от тавана и неговите хора боксьори се оказаха жалка група изпаднали черни *** сападжан.Като ги видиш,живи да ги оплачеш,контейнерни плъхове.Та това е ауди-фенчето от този сайт.
  • #47
    9 rate up comment 1 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    За RS6 на мургавото ауди-фенче пък беше друга цветна раздувка.Пак беше доволен,много бърза и много здрава кола,беше и навъртял километри,обаче като реши да пусне снимки се оказа,че колата е ... в автокъща и няма номера...!?!Упссс,пак греда!Направихме си поредната веселба в офиса за сметка на бедния масур.Много иска да го мислят за бял батко със скъпо ауди от голям град.Това му е комплекса на въшльото.
  • #46
    7 rate up comment 2 rate down comment
    RS10 ( преди 12 години )
    Хайде,чакаме видео как ти ме чакаш с А6 или там каквото ауди си измислиш,че имаш и как аз бягам с i30-ката.Ама май много има да чакаме,ха,ха,***!Ауди 80 на баща ти как се скъсваше да го хвали,ама Б4-ка било,ама колко бил доволен,цъ,цъ!Като го затапих нещастния ***,изведнъж 80-ката някак стана А6.А видите ли малко преди това "шътнал" една А8-ца и ходил до Инголщад да поръчва от "немския дилър" RS6..??!!Цветни филми ви казвам на беден ***,ха,ха,в офиса от три години го ебаваме.