IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чешката Skoda с „Мисия“ във Франкфурт

Основната цел на Шкода тази година във Франкфурт е да представи бъдещ компактен евтин седан.

Чешката Skoda с „Мисия“ във Франкфурт
Това става чрез концепцията MissionL, чиято серийна версия ще се появи скоро и ще бъде позиционирана над Fabia и под Octavia.
 
 
Автомобилът ще се продава в Европа, Русия, Индия, Китай и на други световни пазари. За първи път ще бъде произведен серийно още преди края на тази година в Индия. В останалата част от света ще се продава от началото на следващата година.
 
 
„Подходили сме практично ,като сме създали автомобил с изчистен до край дизайн, структуриран опростено но впечатляващо“, казва членът на Борда на Skoda Екхард Шолц.
 
 
Във Volkswagen Group гледат на този модел като „чешката версия на VW Jetta“. Skoda все още не е разпространила подробни технически данни за колата, но се знае, че колата ще има богата палитра от дизелови и бензинови двигатели, познати от много модели на  Volkswagen Group.
 
 
В Skoda разчитат и с помощта на новия модел, чиято цена се очаква да бъде по-ниска, да постигне след около 5 години продажби от 1.5 милиона автомобила на година. През следващите няколко години от Шкода обещават да представят на пазара по един нов модел на всеки 6 месеца.
 
0 от 500
  • #29
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    много свежо изглежда и отвътре и отвън. Харесва ми повече от Октавията.
  • #28
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Фолксваген е пръв по продажби в Европа,Азия, латинска америка. На "статистиците", които не знаят как се брои, ще кажа, че днес е първия учебен ден. Марш на училище !
  • #27
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Аха, само че ако не беше VAGroup още да си правят 120ките. Е съгласен съм, че комунизма след втората световна ги е затъркал много и е можело сега те да купят и vw и останалите, ама положението е такова.
  • #26
    10 rate up comment 4 rate down comment
    1! ( преди 12 години )
    Това едвали е концепт. Та това си е готов модел. Успех Шкода единственото жалко е ,че работят за ВАГ и концерна майка винаги ще им определя политиката.
  • #25
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ама това концепт ли е?! То сега е скучен а като го орежат за серийната версия ще е тотална скука.
  • #24
    3 rate up comment 15 rate down comment
    Му-ха-ха ( преди 12 години )
    Аз казвам Шкода и Кия да се разберат кой ще отстъпи на другия да ползва тази крадената маска на Рено Лагуна от 90-те години на миналия век!
  • #23
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Пешо картагенеца ( преди 12 години )
    На снимките по-горе има само две хубави неща - 2те каки дето се въртят около шкодата. Ако вървят с колата ша са прежала хаха
  • #22
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Отзад типичната еднообразна Шкока, а отпред КИА.
  • #21
    7 rate up comment 11 rate down comment
    IT ( преди 12 години )
    Абее тази Шкода не ви ли се струва че е леко заАУДИала...хахаха :))) честно казано не съм особенно впечатлен...:))) пък и...сега ако ще е ауди,да е ауди...хаха ;)
  • #20
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Пацо Змея ( преди 12 години )
    Вътре изглежда като HOSPITAL (БОЛНИЦА) EDITION.