IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чешката Skoda с „Мисия“ във Франкфурт

Основната цел на Шкода тази година във Франкфурт е да представи бъдещ компактен евтин седан.

Чешката Skoda с „Мисия“ във Франкфурт
Това става чрез концепцията MissionL, чиято серийна версия ще се появи скоро и ще бъде позиционирана над Fabia и под Octavia.
 
 
Автомобилът ще се продава в Европа, Русия, Индия, Китай и на други световни пазари. За първи път ще бъде произведен серийно още преди края на тази година в Индия. В останалата част от света ще се продава от началото на следващата година.
 
 
„Подходили сме практично ,като сме създали автомобил с изчистен до край дизайн, структуриран опростено но впечатляващо“, казва членът на Борда на Skoda Екхард Шолц.
 
 
Във Volkswagen Group гледат на този модел като „чешката версия на VW Jetta“. Skoda все още не е разпространила подробни технически данни за колата, но се знае, че колата ще има богата палитра от дизелови и бензинови двигатели, познати от много модели на  Volkswagen Group.
 
 
В Skoda разчитат и с помощта на новия модел, чиято цена се очаква да бъде по-ниска, да постигне след около 5 години продажби от 1.5 милиона автомобила на година. През следващите няколко години от Шкода обещават да представят на пазара по един нов модел на всеки 6 месеца.
 
0 от 500
  • #49
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    От ФВ и Шкода измислиха нов автомобилен клас. Само не знам с каква буква ще го означат, след като се намира между B и C клас. Сигурно това ще е клас В и половина. Да класираш Октавия в D сегмент говори или за невежество или за съзнателно заблуждение. Октавия е с по-къса база, с по-тясно купе и с по-тесни следи от Фокус. Октавия е Голф с увеличени надвеси. D клас??? Ха-ха-ха! Измамници! Ето, това не харесвам във ФВ, че заблуждават потребителите.
  • #48
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Добре че е фолксваген груп, че да праскате 50 коментара, да се избиват комплекси и то с *** хумор. Какво щяхте да правите без тази компания не знам?????
  • #47
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много зле от към дизаин. Тойотата от съседната статия е класи над тази Шкода.Дори Вагените са по-добре в момента по отновение на визията,макар,че те винаги правят скучни и еднообразни коли.
  • #46
    13 rate up comment 4 rate down comment
    poster ( преди 12 години )
    Още едно бижу, все повече се убеждавам, че Шкода става все по-добра и по-красива!
  • #45
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Шкода втора ръка,стига бе!Звучиш много изпаднало.Шкодите като нови не биват,а на старо,оле майко!Една астричка е много по-добре.
  • #44
    0 rate up comment 7 rate down comment
    GM&japan ( преди 12 години )
    teka kato go zagledah ot strani po mi prili4a na audi a 4rka ina4e ne zla bih si ya kupil sled 7-8g na staro
  • #43
    4 rate up comment 7 rate down comment
    fdfs ( преди 12 години )
    Отпред ми изглежда , че има белези от Рено
  • #42
    0 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нагло крадено от Ситроен.
  • #41
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Каква КИА бе? Това си е малък Пасат, това че КИА са крали от Пасат не прави другите марки като КИА а прави КИА крадец на дизайн. В това няма нищо необичайно. Все пак Хюндай-КИА са си известни с това копи пейст дизайн от известни марки. Това няма почти никаква разлика с Пасат и отвътре и отвън. Аз лично не се сещам с кой модел на КИА виждате прилика, но и да има такъв то е ясно откъде идва, да не споменаваме че главния дизайнер на КИА го взеха от ФВ-груп, може и да е откраднал някой стари скици.
  • #40
    4 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    aide davaite kombi scout versiqta za po-malko ot 45 hilki i 6e si pomisla!!!