IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Чешката Skoda с „Мисия“ във Франкфурт

Основната цел на Шкода тази година във Франкфурт е да представи бъдещ компактен евтин седан.

Чешката Skoda с „Мисия“ във Франкфурт
Това става чрез концепцията MissionL, чиято серийна версия ще се появи скоро и ще бъде позиционирана над Fabia и под Octavia.
 
 
Автомобилът ще се продава в Европа, Русия, Индия, Китай и на други световни пазари. За първи път ще бъде произведен серийно още преди края на тази година в Индия. В останалата част от света ще се продава от началото на следващата година.
 
 
„Подходили сме практично ,като сме създали автомобил с изчистен до край дизайн, структуриран опростено но впечатляващо“, казва членът на Борда на Skoda Екхард Шолц.
 
 
Във Volkswagen Group гледат на този модел като „чешката версия на VW Jetta“. Skoda все още не е разпространила подробни технически данни за колата, но се знае, че колата ще има богата палитра от дизелови и бензинови двигатели, познати от много модели на  Volkswagen Group.
 
 
В Skoda разчитат и с помощта на новия модел, чиято цена се очаква да бъде по-ниска, да постигне след около 5 години продажби от 1.5 милиона автомобила на година. През следващите няколко години от Шкода обещават да представят на пазара по един нов модел на всеки 6 месеца.
 
0 от 500
  • #39
    1 rate up comment 5 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Стига ве не ми разваляйте настроението са :) ... колко време умувах докато разбера кво е искал да каже ... ХАХАХАахАХХААХАХХАХАХ
  • #38
    4 rate up comment 3 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    п.п. Аз обичам да си ходя ***
  • #37
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Безнадеждна скука още при концепцията.
  • #36
    2 rate up comment 7 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Човече това е най уникалното нещо което прочетох днес и се *** от смях... ХАХААХАХ : "А запри се писна ми да ти се прайм че си мислим че пишат и други ора освен тебе тука.... "
  • #35
    19 rate up comment 6 rate down comment
    БТК ( преди 12 години )
    1. 60-70% от коментарите в този форум са "МЯЗА НА КИА",друго не знаете ли?2.Хвалите корейците,ама всички карате 15-20годишни Опели ...3. Когато нашата страна започне да произвежда поне по 5 автомобила/година и да мязат поне малко на КИА,тогава плюйте компании,които произвеждат вече 100години.Колата не е лоша и съм сигурен,че ще се намери ниша и за нея!
  • #34
    3 rate up comment 6 rate down comment
    ДО №3 ( преди 12 години )
    Това е мисията на ****ка ти
  • #33
    1 rate up comment 12 rate down comment
    TURBO_CHARGED ( преди 12 години )
    мяза на КИА
  • #32
    9 rate up comment 4 rate down comment
    бате джони ( преди 12 години )
    мили деца саберете пари да си купите колело после коментирайте автомобили
  • #31
    6 rate up comment 2 rate down comment
    ЛАЛОЛИЛЕН ( преди 12 години )
    А СА МОЕ ЛИ СЕ ИЗКАЖЕМ И Я... да го еа.. Мооо ли само капацитети да сте се сбрале ... кой знае и кой незнае карти да играе...начи .. Колата я викам да е убава. И мотора пали и тръгаш нема да та мъчи нема да го буташ. Яс на времето га бееме с Жигата.. Малиииии па ми изтекоа водите от радиатора у Софеа. като зеа ми свиркат некви софеанци МАЛИИИИ САМО КАДЕ не *** биа... я викам с таа кола от снимката таково нема ми се случи.
  • #30
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Първо да си оправят качеството,тогава да гонят количества,че станаха по-зле от Фиат и Форд-еталона за ниско качество.