IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ представиха новото поколение на Ford C-Max

В САЩ представиха новата генерация на компактния ван Ford C-Max.

В САЩ представиха новото поколение на Ford C-Max
За разлика от европейските пазари, в Америка този мини ван ще се продава само в една версия, по-голямата, която в Европа е известна като Ford Grand C-Max. В САЩ тя ще се нарича просто C-Max. 
 
 
Една от интересните новини при модела е, че багажникът му ще може да се отваря без контактно. Трябва само да се промуши крак под задната броня. Тази функция е достъпна само за автомобилите имащи система за достъп до автомобила без ключ.
 
 
Багажникът ще може да се отвори с крак под задната броня, само ако ключът от автомобила е в човека решил да го отвори. Да напомним, че за първи път тази възможност беше демонстрирана при новия Volkswagen Passat.  В САЩ новта генерация на Ford C-Max ще се предлага с новия бензинов турбодвигател с обем 1.6 литра от семейство EcoBoost, който ще има мощност от 160 к.с. Автомобилът ще има и версия с атмосферен четирицилиндров бензинов агрегат с обем 2.5 литра и мощност 168 к.с. В Европа мини ванът ще се предлага с бензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 125 к.с. и още две турбоверсии със същия обем и мощност 150 и 182 к.с., както и с редица дизелови мотори. При трансмисиите засега ще се предлагат две версии на механична скоростна кутия с пет и с шест степени.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 от 500