IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новият Hyundai ix20

Hyundai показа най-новия си модел, компактния петместен ван ix20, създаден на базата на хечбека i20.

Това е новият Hyundai ix20
Световната премиера на модела ще бъде след малко повече от две седмици в Париж. Дизайнът на новия компактен ван е изпълнен в новата фирмена стилистика на Hyundai. 



Разработен в немският център на корейската фирма в Рюселсхайм, където е разположен европейският управленски център на фирмата. Автомобилът е вторият модел от подобен вид, след появата на кросоувъра ix35. Негови отличителни черти са голямата трапецовидна радиаторна решетка и изтеглените назад фарове. 



В Европа новият модел ще се предлага с бензинов двигател с обем 1.4 литра и дизелов агрегат със същия обем. Интересно е, че и двата двигателя имат една и съща мощност – 89 к.с. 



Според представителите на Hyundai, средният комбиниран разход на гориво на дизеловият двигател е около 4.3 литра на 100 км, а вредните емисии от CO2 ще са 114 грама на километър. Според южнокорейската фирма, това е най-добрият показател сред всички конкуренти в този клас. 



Hyundai ix20 ще се предлага също и с бензинов двигател с мощност 125 к.с. и работен обем 1.6 литра. Този двигател ще се комбинира изключително с автоматична скоростна кутия. 



Според британското издание Autocar, автомобилът ще бъде доста добре оборудван още в базисната си версия. Система за контрол на стабилността, предни и странични въздушни възглавници, въздушни предпазни завеси, климатик, система stop&start, аудиосистема с входове за USB и Bluetooth. 


 
0 от 500
  • #38
    10 rate up comment 0 rate down comment
    az ( преди 13 години )
    ... има различни хора от теб,казнлъшки ***!Не всеки смята мега евтиния кочур-фиеста от 1993 за кола BEST OF THE BEST,*** ***!Или да изпъчиш пъпчива *** мусура с бенките в интернет и кенарена турска ризка и да обясняваш в тестовете как Ауди 80 било "голяма мания".*** беден!
  • #37
    0 rate up comment 10 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Колеги по китка ли сте?
  • #36
    10 rate up comment 0 rate down comment
    FSI ( преди 13 години )
    O...OOO !!!I tuk li se cepizh ?Nawsiakade te usestat i w wsiaka statiawse niakoi ti e winowen!!!Goliamo XLENCHILO si!
  • #35
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо-Х ( преди 13 години )
    Стига,ти си!Болен си!Обиждаш всички колеги в форума!Не си ти-как пък не!Полуде централно!
  • #34
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Стайнц ( преди 13 години )
    Няма да се регистрирам,защото няма смисъл да си пиша повече тук с простотията,на която ти си инициатор и водач и запълваш всички статии с неукия и груб речник.Като си се регистрирал,това не значи,че ще спреш с безполезния си гняв и писането с чужди имена!С това си известен.
  • #33
    1 rate up comment 9 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    В стремежа си да сте оригинални доста изпростявате.Задружне сте като гей дружинка.
  • #32
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо-Х ( преди 13 години )
    Регистрирана дрога която пише за нас така:-В тоя саит пишат най-големите откачалки в нета и изтрещеняци, Напълно надрусан си!Кръщавам те:"ЛУПО-ТРУПЕРА,ПРОЧУТ МАСТУРБАТОР!!!"
  • #31
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Стефан(Стефо) ( преди 13 години )
    Тебе те боли,щом обиждаш всички,завиждаш.злобен си и се чудиш всеки път какво да правиш тук,освен да хулиш.Нещо те боли,нещо ти има,има нещо сбъркано при теб.
  • #30
    1 rate up comment 6 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Сега по-малко ли ще ви боли отзад ,след като съм регистриран и вече съм единствения AZ.
  • #29
    4 rate up comment 11 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Не съм бил аз, но се радвам ,че има и други нормални хора различни от миризмата ,маккена ,трифорца и анонимниците гравитиращи около тях.