IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новият Hyundai ix20

Hyundai показа най-новия си модел, компактния петместен ван ix20, създаден на базата на хечбека i20.

Това е новият Hyundai ix20
Световната премиера на модела ще бъде след малко повече от две седмици в Париж. Дизайнът на новия компактен ван е изпълнен в новата фирмена стилистика на Hyundai. 



Разработен в немският център на корейската фирма в Рюселсхайм, където е разположен европейският управленски център на фирмата. Автомобилът е вторият модел от подобен вид, след появата на кросоувъра ix35. Негови отличителни черти са голямата трапецовидна радиаторна решетка и изтеглените назад фарове. 



В Европа новият модел ще се предлага с бензинов двигател с обем 1.4 литра и дизелов агрегат със същия обем. Интересно е, че и двата двигателя имат една и съща мощност – 89 к.с. 



Според представителите на Hyundai, средният комбиниран разход на гориво на дизеловият двигател е около 4.3 литра на 100 км, а вредните емисии от CO2 ще са 114 грама на километър. Според южнокорейската фирма, това е най-добрият показател сред всички конкуренти в този клас. 



Hyundai ix20 ще се предлага също и с бензинов двигател с мощност 125 к.с. и работен обем 1.6 литра. Този двигател ще се комбинира изключително с автоматична скоростна кутия. 



Според британското издание Autocar, автомобилът ще бъде доста добре оборудван още в базисната си версия. Система за контрол на стабилността, предни и странични въздушни възглавници, въздушни предпазни завеси, климатик, система stop&start, аудиосистема с входове за USB и Bluetooth. 


 
0 от 500
  • #48
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    Абе...ако става въпрос, тия тунели ги имаше и при АЗЛК 2140 :P Не там е въпроса, безработни диларю на Хуйдай.
  • #47
    2 rate up comment 12 rate down comment
    az ( преди 13 години )
    Много ти е легнал на сърце тоя Айтос.За теб е като Холивуд.Ами да,*** при *** ще иска да отиде.Но Айтос за теб излиза,че е мега висока летва,ха,ха,ха,.... все за Айтос бленува!Няма такъв ***!Закачил си сника на Айтос над сламеното лвегло,като American Dream,ха,ха,ха,... кефят ме такива ***-беден,*** *** и банално предсказуем!
  • #46
    2 rate up comment 12 rate down comment
    az ( преди 13 години )
    "Двата тунела са идентични на тия от Фиеста 2008..." много си ИДЕНТИЧЕН,бе цинге!Изтиска ли си пъпките?Само дето тия "тунели" първи ги откриха Алфа,а хюндай ги има в ix35,с протоТип преди ушмуления Ford.Ford е последната дупка на кавала,никой не ги бръсне.*** диария пак изпадна в шизофреничен пристъп,Бъчваря,AZ,.... казанлъшки ***,духал си го,духаш го и пак ще го духаш!
  • #45
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    Винаги готов ;)
  • #44
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    Хе, сега забелязах и други прилики - задните стопове имат извивката на Grand C-MAX, който бе показан миналата есен. Централният въртящ се превключвател също напомня тоя от Фиеста 2008. Изобщо...жалка картинка е тоя корейски производител. Имаха си някакъв стил преди десетина години, който всички наричаха "корейски", а сега... Сега Порше взеха да възприемат старите завъртулки на Южнокорейските автомобили :)))))
  • #43
    46 rate up comment 21 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Бъди готов айтоското *** наречено миризмата да те изяде с парцалите заради тази смъртна обида.
  • #42
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Бъчваря ( преди 13 години )
    Нямаше да пиша в тая тема, ако нещо очевадно не ми бе направило впечатление. Хюндай се заяждат със Форд! Айде, вече свикнахме, че откраднаха предницата и трапецовидната решетка при някои нови модели, но да откраднат и приборното табло...това не правят дори китайците! Двата тунела са идентични на тия от Фиеста 2008 ( прототипът и бе представен доста по-рано). Не, това не е глонализация. Това си чиста проба предизвикателство и заяждане от страна на Хюндай - вижте ни, ние ще ви минем по продажби.
  • #41
    20 rate up comment 10 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    *** и баща ти да не са близки роднини ,че такъв патрав и озлобен си се получил.
  • #40
    10 rate up comment 0 rate down comment
    az ( преди 13 години )
    Аз чувам,че за леките присъди ти дават алтернатива,една година караш Ауди 80,или три години в затвора.Ти трябва най-добре да знаеш,...:)))) ле ле ,няма *** като теб!Да не събираш пари за избелваща операция на кожата,а ***,ха,ха,ха,..:))) нищо лично,но си уникално тъпо парче!
  • #39
    22 rate up comment 10 rate down comment
    AZ ( преди 13 години )
    Миризма къде се губиш?От толкова слюнкоотделяне ще се обеаводниш, но все пак трябва да защитаваш корейските налъми.