IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault DeZir стъпи на шосето

Концептуалното спортно возило е заснето в Париж.

Renault DeZir стъпи на шосето
DeZir concept - електрическият спортен автомобил на Renault излезе по улиците на Париж. Вероятно разходката на футуристичното френско возило е направена с цел да се промотира официалната премиера на концепта, която ще се състои тази есен в Париж.

DeZir е първия проект на новия шеф-дизайнер на Renault - Лоренс ван ден Акер. Представлява концепция на спортна кола с тръбна рама, средно разположен електрически двигател и купе изработено от кевлар, която разкрива бъдещия дизайнерски език на френската марка.

Според досегашната информация DeZir concept тежи само 830 кг. и е способен да ускори до 100 км/ч. за около пет секунди. Задвижва се от електродвигател със 143 к.с., който разчита на литиево-йонни батерии, гарантиращи пробег от около 160 км.

Французите уточниха, че новия дизайнерски език, който разкрива концепцията DeZir ще бъде използван за първи път при новото поколение Clio. Възможно е и да видим спортен автомобил на базата на DeZir, създаден съвместно с Alpine.


0 от 500
  • #32
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Ivo-АЛФА ( преди 13 години )
    Абе R8 не е ли взаимствано от така наречените масови италиански"пластмасови играчки" Ламборгини може би? Или се лъжа? За Карера-та, тя е класика. Не споря. А за масовизация не ми говорете щото тия ГоУфове И БеЕмУУета дето са от на баба ми младините са масовите возила. И като мина аз с моята "пластмасова играчка" ме заглеждат по улицата, а като мине някои от гореспоменатите, хората казват"ето го още един от стадото"Не се обиждайте, но сами си го правите така.Приятна вечер от мен :)
  • #31
    3 rate up comment 4 rate down comment
    mrydni ( преди 13 години )
    Отпред е добре, но отзад е много грозно...
  • #30
    0 rate up comment 5 rate down comment
    OPC ( преди 13 години )
    правя го на GLK
  • #29
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Trenera ( преди 13 години )
    Nqkoi zabelqzva li kakvi koli se polzvat za da zasnemat Renault-o na putq? .... Vseki ima nujda ot nadejden avtomobil ot vreme na vreme :D
  • #28
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Супер си е колата ( преди 13 години )
    На кого е нужно мнението на някакви български потребители, които единственото нещо, което са създали в живота си е shits...?
  • #27
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Това ще да е кола на агенцията, която прави фотосесия и филм.
  • #26
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Реалист ( преди 13 години )
    П...си ти . Най-вероятно си и грозен и беден, и мразиш всички...Заври си го отзад.
  • #25
    6 rate up comment 14 rate down comment
    ХАХАХА ( преди 13 години )
    За пръв път виждам кола с такава голяма цъфнала П*ТКА отпред!
  • #24
    13 rate up comment 3 rate down comment
    semua ( преди 13 години )
    Хубавица!!
  • #23
    15 rate up comment 2 rate down comment
    NikeX ( преди 13 години )
    Не мога да отрека, че се е получил доста добър дизайн. Ако от рено продължат така, предполагам че както от компанията, така и потребителите няма да бъдат разочаровани.