IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 удивително прости хитрини за колата ви

От замръзналата ключалка до зацапаните фарове: как да се справите с подръчни средства

Индустрията се е погрижила да ви предложи решения за всички възможни проблеми в ежедневието, но не е задължително да се охарчвате предварително. Понякога можете да се избавите от затруднение само с подръчни материали и малко съобразителност.


10 удивително прости хитрини за колата ви (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това с ключъ ни е ифективно.От опит става и кату са изпикайш в ключалката.Аз съм го правил *** гледайти да не объркати колата като мен, щот *** хванаха и дукато им кажа, такъв бой *** биха.Ауди същото като мойто.А3 черно тди.
  • #10
    13 rate up comment 3 rate down comment
    пешо ( преди 7 години )
    време е да си смениш колата
  • #9
    5 rate up comment 9 rate down comment
    az ( преди 7 години )
    az
  • #8
    13 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    кой си отваря колата с ключ наши дни?
  • #7
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Въпреки, че въздуха в купето не ви е проблема а всички нагрети пластмаси в купето, които още няколко минути ще излъчват горещина. "Приятелю, това, което си написал по-горе е доста вярно, но не подценявай спарения въздух в купето. Определено не би искал да дишаш въздуха с всички изпарения от химикали, пластмаси, та дори и обработени кожи!
  • #6
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Половината неща са пълни глупости. ТОва с ластичката за смартфон, много ме съмнява,че тази ластичка ще успее да държи смартфона а какъв зор ще видиш докато я прокараш през духалките е друга тема. Да махаш със вратата да изкараш топлото е другата голяма тъпя, най-се смях на касетката в багажника, която трябва да поддържам цяла зима с дрехи, сандвичи, които вероятно трябва да сменям всяка седмица, батерия която вероятно също ще трябва да презареждам всяка седмица. Човек ще каже, че живеем в Сибир.
  • #5
    21 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    А кой в днешно време си отваря колата с ключа в ключалката ще ми кажете ли?А това с парчето "пластмасово фолио" може да върши работа на пилот, но на пътя пречи на видимостта, във въздуха трафика е по-малко :Д
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    страхотия, особено с пластмасови фарове така хубаво им се разказва играта че след година-две ще си купувате нови...
  • #3
    22 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хубави работи ама това с отварянето на единия прозорец и отварянето и затварянето няколко пъти на срещуположната врата е такава тъпня, че най-много да станете за смях на околните. По.добре отворете предните две или четирите ако са електрически и потеглете, след 5 сек. въздуха в купето ви ще е напълно подменен. Въпреки, че въздуха в купето не ви е проблема а всички нагрети пластмаси в купето, които още няколко минути ще излъчват горещина.
  • #2
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Натриала е супер!