IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българско студио обяви война на пластмасата в G-Class

Carbon Motors преобразиха интериора на коравия всъдеход

Българско студио обяви война на пластмасата в G-Class

Mercedes G-Class е доста стар, но и много желан всъдеход. Разработен е през далечната 1979 година по поръчка на иранския шах, като през 1990 преминава през сериозна модернизация, но продължава да разчита на добре доказаната си платформа. Именно един от екземплярите на модела от 90-те години на миналия век попадна в ръцете на българското студио Carbon Motors, където получи щателни подобрения, включително по двигателя и шасито.
Българско студио обяви война на пластмасата в G-Class
Основата работа по въпросния G-Class е съсредоточена в интериора, където е подобрен всеки един детайл. "Обявихме война на пластмасата", споделят от Carbon Motors и поясняват, че всички елементи на вратите, седалките и таблото са покрити с естествена кожа. За тавана пък е използвана алкантара.

Заложено е и на декоративен шев в цвят бордо, който кореспондира с екстериора на всъдехода. Инсталирани са също така шумо и виброизолация, както и аудио система с мощност 500 вата.
Българско студио обяви война на пластмасата в G-Class
Преработеният G-Class е получил също подобрения по екстериора, окачването и двигателя. Те са изпълнени от друга българска фирма - MD Commerce, но към момента липсват каквито и да било подробности.

Още по темата:

Български интериор за стар Mercedes

Стар G-Class с нов интериор

G-Class за 1 милион долара

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    O.o ( преди 7 години )
    До thebrainless:Иначе откъде пари за толкова много пясък, камънак и хартия за декорите? Пък и нали са дизайнери, а не работници на каменна кариера или бетонов възел ....
  • #3
    4 rate up comment 4 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    79 за иранския шах е някаква пълна измислица. Поне да бяхте отворили уикипедията... Човека с фотошопа да вземе да си търси друга работа, защото тази обработка е повече от нелепа, а дървените ленсфлеърчета са черешката на тортата.
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Ужас ( преди 7 години )
    развалили са култова кола за да си пробутат "дизайнерските" виждания.
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    karutsar ( преди 7 години )
    Според мен 45 см. са бедрата ти , а не бицепсите ти.