IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стар G-Class с нов интериор

Carlex Design промени всеки детайл на модела от 1990 година

Стар G-Class с нов интериор

Пълно преобразяване на салона на Mercedes-Benz G-Class (G463) представи тунинг ателието Carlex Design, специализирано именно в интериорните доработки.
Стар G-Class с нов интериор
Произведеният през 1990 година G-Class е получил изцяло нов салон, облечен в кожа с ретро ефект. Тъй като специалистите на Carlex Design не обичат пластмасовите детайли, са тапицирали абсолютно всеки видим компонент в интериора, включително отворите за вентилация.

Прибавени са също така допълнителни кожени елементи, сред които ръчно изработени дисаги на предните седалки и таблото. Дървените компоненти също са подменени с нови, а използваната тапицерия е комбинация от тъмно и светло кафява кожа.
Стар G-Class с нов интериор
Carlex Design са добавили и нов детайл при екстериора, който контрастира с черната боя и кореспондира отлично с новия интериор.

От тунинг ателието не посочват цената на доработката. Уточняват, че е направена след клиентска поръчка и е изпълнена според конкретните желания на собственика на автомобила.

Снимки: Carlex Design

0 от 500