IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo разкри двигателите на Giulia

Седанът излиза с три нива на оборудване

Alfa Romeo разкри двигателите на Giulia

По време на автосалона в Женева компанията Alfa Romeo разкри част от двигателите, с които ще бъде оборудвано новото поколение на седана Giulia. Сега от италианския производител съобщиха подробности за моторите, с които моделът излиза на различните пазари.
Alfa Romeo разкри двигателите на Giulia
От средата на април компанията започва да приема поръчки за версия с 2,0-литров бензинов мотор с 200 к.с. и 330 Нм, както и за две дизелови модификации. Те ще разчитат на 2,2-литров двигател в два варианта на мощност – 150 и 180 к.с.

През есента на пазара ще се появят варианти с бензинов агрегат, развиващ 280 к.с., както и дизел с 210 к.с. Те ще имат за задача да съкратят разиката между базовите версии на модела и модификацията Giulia QV, която се предлага с 2,9-литров V6 с две турбини и мощност 510 к.с.

Дизеловите вариант ще работят с 6-степенна механична скоростна кутия, но срещу заплащане клиентът ще може да получи и 8-степенна автоматична трансмисия. За модификациите с бензинов мотор се предлага единствено автомат.

На пазарите в Европа, Африка и Близкия Изток Alfa Rmeo Giulia ще бъде достъпна в три нива на оборудване – Standart, Supet и Quadrifoglio. В базовата версия са включени круиз-контрол, 16-цолови джанти, двузонов климатик и информационно-развлекателна система с 6,5-инчов дисплей.

Освен това в оборудването на седана влизат система за стабилизация и усилване на спирачките, система за предупреждение при опасност от челен сблъсък с функция за автоматично спиране, както и система за разпознаване на пешеходците. Топ-версията – SV, разполага и с активен сплитер.

Снимка: Alfa Romeo

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #40
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Един там ( преди 8 години )
    Лелеййй !!!Един пише, че Алфа копирали (щото предполагам не умеят) дизайна на корейска кола !!!Друг, се отказал от Алфа, щото баба Гинка шушнала, че май не били много здрави...Какво Ви става бре хора ???Ама недейте бре... - карайте си германските премиуми и корейските таксета и ни оставете да се мъчим с калпавите италянки. Само че, като се появи нещо за Алфа, сте първи да плюете...Що ? Всеки влак си има пътник. Дайте малко по-позитивно...
  • #39
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    FCA никога няма да купят ВАГ по простата причина, че с *** едва ли ще се занимават.И то не какви да е *** са ВАГ, а вече са световноизвестни и са доказали нееднократно, че са такива.П.С. Форумната *** ми е много смешна, като започне да се прави на фен на други марки. Сега се прави на фен на КИА, но му личи по миризмата, че си е той - лудото от 4-ти километър.
  • #38
    18 rate up comment 6 rate down comment
    До FenIX ( преди 8 години )
    Четейки написаното от теб разбирам, че и ти си от, категорията хора които дават мнение, защото били чули или прочели или комшията ала бала.И аз да чукна на дърво, не съжалявам че от 15 години карам Алфи и Фиати. Обаче съжалявам, че преди две години реших да бъда прагматик и си купих Шкода Октавия 3. Нова кола с безброй главоболия. Италианска кола пак ще си купя, но ВАГ автомобил, само когато FCA ги купят и ги оправят.
  • #37
    20 rate up comment 4 rate down comment
    thebrainless ( преди 8 години )
    Нелепо е да се твърди, че точно в италия копират чужд дизайн.
  • #36
    13 rate up comment 14 rate down comment
    FenIX ( преди 8 години )
    Алфа залагат на дизайн, но иначе нещата откъм надеждност и цени за поддръжка са зле. Преди време много харесвах 156, но като се зачетох за какво става въпрос се отказах директно. След време пък се загледах по 159 (уникално красива кола) обаче пак същата работа. Това са коли за маниаци, които са готови да прежалят пари и време и да се посветят на колите си. Аз пък съм прагматик и смятам, че колат трябва да ми служи, а не аз на нея. Затова взех една Хонда и да чукна на дърво засега не съжалвам ;-)
  • #35
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ХАха пълен *** си момче. Говориш за дизаин на италиански автомобил, че бил краден? Само този факт показва колко си невеж. За техническото изпълнение на алфите може да говориш само ако си карал алфа и то читава, а не някой "***" вкаран от италианска морга. КИА 2007ма бяха с дизайн на корейски легени. Сега взеха някакви европейци, които единственото което правят е да копират отново италианците. Всичко копират дизайна и линиите на италианските атомобили и тук таме на френските. ***
  • #34
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Както казах, важното и ти да си вярваш. Истината за теб не е важна. Но като виждам каква злоба струи от теб, явно осъзнаваш каква трагедия са алфите, но още не си узрял да си го признеш.
  • #33
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Че ти ако влезеш във форума на ауди ще припаднеш тогава от техническите им проблеми бе. Там бях мернал една статия за съвети при покупка на А4ка около 2008ма май. Е някъв беше дал линкове към 4 подобни теми и в които самите собственици на аудитата ги оплюваха и казваха колко са зле. Накрая казаха на човека да си вземе А6, че поне да имало пространство вътре, но той се отказа от ауди направо, защото осъзна какъв филм е това. Взе си субаро - просто пример, че нали искаше да се гледат форуми :)
  • #32
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Оле ле, влезте във форума на Алфа! Паднах от смях! От това което прочетох, започвам да вярвам, че Киа е по-добрия избор. Италианците са докарали дизайна на корейката, но качество ще им е трудно.
  • #31
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ние Alfa си е знаем. Трябва да си много отчаян, че на пук на очевидното повтаряш като папагал, че дизайна и най-безсрамно откраднат от KIA. Виж, моето момче, ти си мисли каквото искаш. Явно не те интересува истината, а приемаш желаното за действително. Всички останали виждаме на снимката КИА Оптима.