IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo разкри двигателите на Giulia

Седанът излиза с три нива на оборудване

Alfa Romeo разкри двигателите на Giulia

По време на автосалона в Женева компанията Alfa Romeo разкри част от двигателите, с които ще бъде оборудвано новото поколение на седана Giulia. Сега от италианския производител съобщиха подробности за моторите, с които моделът излиза на различните пазари.
Alfa Romeo разкри двигателите на Giulia
От средата на април компанията започва да приема поръчки за версия с 2,0-литров бензинов мотор с 200 к.с. и 330 Нм, както и за две дизелови модификации. Те ще разчитат на 2,2-литров двигател в два варианта на мощност – 150 и 180 к.с.

През есента на пазара ще се появят варианти с бензинов агрегат, развиващ 280 к.с., както и дизел с 210 к.с. Те ще имат за задача да съкратят разиката между базовите версии на модела и модификацията Giulia QV, която се предлага с 2,9-литров V6 с две турбини и мощност 510 к.с.

Дизеловите вариант ще работят с 6-степенна механична скоростна кутия, но срещу заплащане клиентът ще може да получи и 8-степенна автоматична трансмисия. За модификациите с бензинов мотор се предлага единствено автомат.

На пазарите в Европа, Африка и Близкия Изток Alfa Rmeo Giulia ще бъде достъпна в три нива на оборудване – Standart, Supet и Quadrifoglio. В базовата версия са включени круиз-контрол, 16-цолови джанти, двузонов климатик и информационно-развлекателна система с 6,5-инчов дисплей.

Освен това в оборудването на седана влизат система за стабилизация и усилване на спирачките, система за предупреждение при опасност от челен сблъсък с функция за автоматично спиране, както и система за разпознаване на пешеходците. Топ-версията – SV, разполага и с активен сплитер.

Снимка: Alfa Romeo

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #70
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Alfff ( преди 7 години )
    Аве хора не си мислете че ВАГ правят коли карал съм и голф 4 и ауди и др а сега карам 147 -2бр и то просто неочаквах алфата да е Страхотна кола който не е карал просто не Знае какво е чувството да си в Самолет
  • #69
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Някой модели немски автомобили държат малко по-висока цена на пазара 2ра ръка, защото собствениците им са вложили изключително много пари през годините за поддръжката на този автомобил. Примерно поддръжката на една А6тица за период от 10 години многократно надвишава продажната и цена при възраст 10 години на автомобила. Затова са с по 1000-2000 евро по-скъпи - все пак човека чисто психически иска да си покрие част от загубите от факта, че си е купил автомобил от тази марка.
  • #68
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Така е. Уникална е в едно отношение, ПО ГЛАВОЛОМНО ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ.
  • #67
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Уникална, колкото един третокласен фиат може да е уникален. В един завод го правят, с едно и същи компоненти.
  • #66
    5 rate up comment 4 rate down comment
    GP ( преди 8 години )
    Колата е уникална, но няма да си заслужава поради липсата на каквато и да е надеждност и безумната загуба на стойност... Важното е, че ще натрие носа на на немците и най-бързите коли в немския премиум клас ще бъдат италианска и американска(Cadillac ATS-V ), а най-надеждната както някои от вас може би се досещат е LEXUS RC F
  • #65
    15 rate up comment 6 rate down comment
    KKK ( преди 8 години )
    Екстра е машинката. Най-яката в класа. Ако имах парите, просто не виждам алтернатива :)
  • #64
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Japanese Guy ( преди 8 години )
    Imash pravo,te dori ne zasluzhavat da se narichat i opredelyat kato немски фенове.S komentarite si te po skoro tzapat i vredyat na image na BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND !
  • #63
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    вагенския фен под статиите на киа е фен на алфа а под статиите на алфа е фен на киа?!??!смяяятайтая алфичка коооолко народ ще разплаче - пак ще има забрана да спира пред банки :):):)
  • #62
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Германия ( преди 8 години )
    Гадна еФтина сбирщина... Купуваш я и остава завинаги твоя.. Никой не иска да се преебе като теб.. Имах една като бях млад и зелен продавах я една година и повече никога ама никога това г*но..
  • #61
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Поначало Лада и Алфа/Фиат/Ланча са от един клас автомобили. Купуват се от най-бедната таргет група.