IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Alfa Romeo Giulia

Моделът трябва да бъде представен тази седмица

Първи снимки на Alfa Romeo Giulia

Първи снимки на новия седан на Alfa Romeo се появиха в интернет. Моделът носи името Giulia и трябва да бъде представен официално още тази седмица.
Първи снимки на Alfa Romeo Giulia
Кадрите не са с особено високо качество, но все пак става ясно, че заснетият модел е от върховата спортна версия Quadrifoglio Verde. Тази модификация на новата Giulia е получила отвори за охлаждане в предните калници, изпускателна система с четири тръби, семпъл спойлер на покрива, заден дифузьор и познатите фирмени джанти.

Официални данни за задвижващите агрегати към момента няма, но се твърди, че моделът ще се предлага с турбо двигатели с четири и с шест цилиндъра. Най-мощният от тях, който е разработка на Ferrari, развива 526 к.с.
Първи снимки на Alfa Romeo Giulia
По отношение на размерите се спекулира, че Alfa Romeo Giulia е по-голяма от BMW 3-Series, но по-малка от 5-Series. Италианският седан е изработен на платформата Giorgio, която е създадена от Maserati.

Всички неизвестни около новия седан на италианската марка трябва да бъдат разкрити по-късно тази седмица. Очаквайте подробности.

Снимки: Carscoops

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #34
    46 rate up comment 11 rate down comment
    al ( преди 8 години )
    Каква Оптима събудете се пичове,нищо общо Алфата е върха на сладоледа,пасат,а6,октавия,пасти да ядат.Тея корейски бракми кой ги зачита за коли ве голтаци са,которни таксита обикновенни пластмаси.
  • #33
    45 rate up comment 8 rate down comment
    Д ( преди 8 години )
    159 е много красива, но по продажби е слаба работа. Разочарование.Алфа, за да съществуват, трябва да продават. А за да продават, не трябва да са ексцентрични. Може да ви харесва 159ката, ама не извадихте 80 палки да си я купите? Както и не направиха тези, които ги извадиха за БМВ-тата в този период. Сега нещата са по-различни - по-разбираем дизайн, задно, леко шаси, динамика. Дано успеят!
  • #32
    40 rate up comment 10 rate down comment
    Car Fen ( преди 8 години )
    До колкото четох - автомобила ще се произвежда в завода Мирафиори - Торино. Успех на Алфа :)
  • #31
    35 rate up comment 9 rate down comment
    Pif ( преди 8 години )
    Повече днес от 16:30 италианско време
  • #30
    36 rate up comment 16 rate down comment
    а бе,професори, ( преди 8 години )
    многознайковци,знаете ли все пак в кой завод ще се произвежда ? Ако е успоредно с Мазерати,явно става въпрос за "клонинг" с различна емблема и подобна цена.А ако е в някой от заводите на Крайслер - същото,ама много по-лошо като ниво и качество. В момента освен в Маранело и в Болоня FCA няма завод в който да сглоби качествена кола./Дори в Болоня това е под въпрос/.Така че,преди да хвалите нероден Петко,научете малко повече.
  • #29
    42 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На мен дупето ми харесва
  • #28
    40 rate up comment 10 rate down comment
    1! ( преди 8 години )
    Аз съм разочарован очаквах повече! Да сигурен съм ,че след представянето ще съм по-оптимистично настроен ,но определено от видяното не съм очарован. Та този модел го чакаме от 5 ако не и повече години, а в момента виждаме нещо което няма и 1/10 от харизмата на 159-ката примерно. Когато излезна 156-цата всички ахкаха със 159-ката също ,а от това което виждам тук не виждам как някой ще остане шашнат!
  • #27
    51 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Алфа Ромео и задно предаване!Какво да не ти хареса...Аз лично за дизаина не се притеснявам,като се има в предвид немските еквиваленти с какъв дизайн са в момента...Kia Optima е за предпочитане като дизайн вместо тъй актуалните алудита и би ем дабъл Ю.Forza Alfa!!!
  • #26
    49 rate up comment 9 rate down comment
    MAN ( преди 8 години )
    Меко казано нямам търпение да видя официални снимки и повече информация! Толкова време мина от последния истински модел на Алфа... Искрено им желая успех с новия модел!
  • #25
    50 rate up comment 10 rate down comment
    Archangel ( преди 8 години )
    това са стопове уналени от maserati gran tursimo просто корейците го откраднаха от тях , нека уътре я видим с цялата и красотва в това няма спор ;)