IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Alfa Romeo Giulia

Моделът трябва да бъде представен тази седмица

Първи снимки на Alfa Romeo Giulia

Първи снимки на новия седан на Alfa Romeo се появиха в интернет. Моделът носи името Giulia и трябва да бъде представен официално още тази седмица.
Първи снимки на Alfa Romeo Giulia
Кадрите не са с особено високо качество, но все пак става ясно, че заснетият модел е от върховата спортна версия Quadrifoglio Verde. Тази модификация на новата Giulia е получила отвори за охлаждане в предните калници, изпускателна система с четири тръби, семпъл спойлер на покрива, заден дифузьор и познатите фирмени джанти.

Официални данни за задвижващите агрегати към момента няма, но се твърди, че моделът ще се предлага с турбо двигатели с четири и с шест цилиндъра. Най-мощният от тях, който е разработка на Ferrari, развива 526 к.с.
Първи снимки на Alfa Romeo Giulia
По отношение на размерите се спекулира, че Alfa Romeo Giulia е по-голяма от BMW 3-Series, но по-малка от 5-Series. Италианският седан е изработен на платформата Giorgio, която е създадена от Maserati.

Всички неизвестни около новия седан на италианската марка трябва да бъдат разкрити по-късно тази седмица. Очаквайте подробности.

Снимки: Carscoops

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #44
    35 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да намекна само че кола на годината за 98ма стана точно АЛФА РОМЕО 156,нещо да кажеш к...ле
  • #43
    33 rate up comment 9 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Е... "IT" и "1!"... не бих могъл да го кажа по-точно от вас. Радвам се, че не съм единственият фен на Алфа, който е разочарован от това, което вижда. Точно, както сте го написали, е. И тази куха лейка се казва Серджо Маркионе. Едно време Пийх, като го нарече "некомпетентен ***", очевидно е имал право. Жалко, авантюрата с американците ще доведе до такъв крах за тази марка, че накрая на колене ще се молят на VW да ги вземе без пари само, за да ги спаси от фалит. Не сбърках, че минах на БМВ!
  • #42
    34 rate up comment 10 rate down comment
    IT ( преди 8 години )
    След толкова шум и страхотни концепти като този: http://***.diseno-art.com/news_content/wp-content/uploads/2014/08/Alfa-Romeo-Giulia-Concept-multi.jpg?cf54cb РЕЗУЛТАТА Е ПЛАЧЕВЕН :( http://***.netcarshow.com/alfa_romeo/2016-giulia/Еее така не се спасява и възстановява една легендарна марка !!! Проблемът не е в липса на идеи и желание а в нечия куха лейка някъде в ръководството която се занимава с маркетинга и одобряването на концепцията на модела....на която явно и е хрумнало да направи препратка на дизайна към 156тицата.....!?!?! Аааадски тъпо малумно решение колата изглежда ужасно....морално остариала визия,никаква елегантност в линийте и липса дори на намек за ексклузивност !! с която всъшност се прослави 156 на времето ! Ааа концепта които се въртеше в нета и който съм постнал оределно беше достоен за автомобила, ако бяха се спрели на него + технологиите от мазерати и ферари мисля че колата щеше да бъде брутална и наистина да помогне на марката да излезне от батака.....Но с това Лай....О дето са *** мисля че заминават в бунището !!!
  • #41
    36 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не ги купуват нови, заради лошата слава в миналото и респективно обезценката. И аз ако давам едни 100 хил за нова кола, ще си купя 3-ка БМВ, без значение колко е красива или грозна, понеже след 5-6 години ще я продам за двойно повече пари от алфата. Една 159-ка е може би най-добрия избор за кола втора ръка от гледна точка цена-качество. Киите въобще не ги бройте - служебни и евтини трошляци. Нищо от Киа не може да се сравнява с Алфата.
  • #40
    34 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не ги купуват то за това на всяка крачка,там фиат виждаш,и във франция,испания,полша, турските фиати отделно охоо ти с гиганта фиат не може тъпата кия да се мери,иска ви се кия да прилича на алфа ама си е пълно дърво,пък за по старите модели грам дума да не става,ръждиви корита. :D
  • #39
    32 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Какъв световен мащаб бе пич те в Италия не ги купуват вече. Продават някакви мидели в латинска америка и толкова.
  • #38
    34 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не можеш да сръвняваш,киа с алфа ромео ако ще и тройно повече да продават от алфа. Бас хващам че повече алфи срещам по пътищата от колкото кия,като изключим такситата,и фирмените.А за фиат продават повече бройки в световен мащаб от тези корейковци,със сигурност.
  • #37
    32 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ами явно корейските барками ги зачитат доста хора, понеже продават в пъти повече от Алфа. Алфа и фиат са в дъното на всички класации. Всеки вика много е красива, ама никой не ще да ги купува.
  • #36
    36 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    http://***.netcarshow.com/alfa_romeo/2016-giulia/... ужас, няма нищо общо с досегашните красиви картинки
  • #35
    37 rate up comment 9 rate down comment
    оня същия ( преди 8 години )
    Ето я:http://jalopnik.com/oh-god-the-alfa-romeo-giulias-510-hp-v6-sounds-like-sex-1713667843510 коня V6, страхотия :)