IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Alfa Romeo Giulia

Моделът трябва да бъде представен тази седмица

Първи снимки на Alfa Romeo Giulia

Първи снимки на новия седан на Alfa Romeo се появиха в интернет. Моделът носи името Giulia и трябва да бъде представен официално още тази седмица.
Първи снимки на Alfa Romeo Giulia
Кадрите не са с особено високо качество, но все пак става ясно, че заснетият модел е от върховата спортна версия Quadrifoglio Verde. Тази модификация на новата Giulia е получила отвори за охлаждане в предните калници, изпускателна система с четири тръби, семпъл спойлер на покрива, заден дифузьор и познатите фирмени джанти.

Официални данни за задвижващите агрегати към момента няма, но се твърди, че моделът ще се предлага с турбо двигатели с четири и с шест цилиндъра. Най-мощният от тях, който е разработка на Ferrari, развива 526 к.с.
Първи снимки на Alfa Romeo Giulia
По отношение на размерите се спекулира, че Alfa Romeo Giulia е по-голяма от BMW 3-Series, но по-малка от 5-Series. Италианският седан е изработен на платформата Giorgio, която е създадена от Maserati.

Всички неизвестни около новия седан на италианската марка трябва да бъдат разкрити по-късно тази седмица. Очаквайте подробности.

Снимки: Carscoops

Тагове: alfa romeo giulia
0 от 500
  • #14
    38 rate up comment 26 rate down comment
    Georgi ( преди 8 години )
    @Анонимен: Deutsch ist fuer mich mehr oder weniger Muttersprache, was die "Dur" Problematik angeht, muss Du Dich bei den Kollegen im Doenerladen erkundigen.Надявам се, че с това ти отговорих на въпроса изчерпателно. ОТ алфата чудеса не очаквам, отдавна не са изкарвали нов модел,още повече в категория, която в момента е доминирана в Европа от БМВ и Мерцедес, на дизайн може би ше е докарана, но ще си има един куп детски болести, както обикновено става при италианците.
  • #13
    38 rate up comment 9 rate down comment
    Един там ( преди 8 години )
    Мнда, тва на покрива, кат че ле антена ще дойде.Спойлер е ДРУГО...:):):)
  • #12
    43 rate up comment 26 rate down comment
    Georgi ( преди 8 години )
    Силуетът е много сериозно копие на 3-ката, стоповете отзад засега сериозно приличат на микс между Киа и Мондео, дано да сме приятно изненадани от вътрешния дизайн. И нещо оффтопик: 2008, в Германия, Фиат Браво под наем, ме караше да въвеждам навицацията с гласови команди. А познайте резултата: българин въвежда на немски адрес в италиански автомобил. Дано Алфа са си спестили подобни гениални иновации.
  • #11
    38 rate up comment 31 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кво, кво? Алфа кола ли са произвели?
  • #10
    54 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не се съмнявам, че ще са направили невероятен автомобил, но имам странното предчувствие, че цената никак няма да ни хареса.Все пак да видим подробностите, когато е изкарат официално.
  • #9
    64 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Уникална красавица. Чакаме пускането й и повече информация.
  • #8
    40 rate up comment 40 rate down comment
    qou vadis? ( преди 8 години )
    Светът се е побъркал! Едно време корейците копираха италианците, а днес е обратното!По- интересно е къде ще се произвежда Алфата?
  • #7
    66 rate up comment 8 rate down comment
    Automotive ( преди 8 години )
    "Тази модификация на новата Giulia е получила ... семпъл спойлер на покрива..."Спойлерът е на багажника. На покрива има само антена.
  • #6
    41 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    не че нещо, ама наистина си е Киа Оптима
  • #5
    47 rate up comment 9 rate down comment
    Един там ( преди 8 години )
    На една платформа е с Мазерати-то и най-малкото, колесната база би требвАло да е същата. Догатки за сега.Дано се окаже вярно предположението за моторизацията, въпреки, че тогава и цените ще отидат силно на север. Но, да видим, офицЯлните слимки и информация ...Все пак...