IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт

При модела има риск от самозапалване, твърди Аutoblog.nl

Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт

Поредният суперавтомобил, при който е открит риск от самозапалване е LaFerrari, твърди Аutoblog.nl. Холандското издание посочва, че Ferrari привиква всички екземпляри от модела в сервизите си.
Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт
Снимка: Аutoblog.nl

Според информацията всички 499 бройки от модела ще бъдат положени на принудителен ремонт, за да се избегне евентуален риск от самозапалване. Преди няколко години заради подобен проблем бяха привикани за ремонт всички екземпляри на модела Ferrari 458 Italia.

Информацията около LaFerrari е ограничена, като от краткия коментар на Ferrari става ясно, че това не е сервизна акция. Автомобилите били поканени в сервизите, за да се направят леки промени по горивния резервоар, пише още Аutoblog.nl.

Разпространена от холандското издание снимка обаче представя далеч по-сериозен ремонт, при който цялата задна част на модела е разглобена.

Очаквайте подробности

Тагове: ferrari laferrari
0 от 500
  • #15
    26 rate up comment 4 rate down comment
    Пропов ( преди 9 години )
    Пешо, опъни си ластика!Не знам каква кола караш, че да ти идва кошник Феррари. Явно си някво извънземно и караш спортна летяща чиния тип капак от тенджера - олекотен!Ех технологиите са при теб ;-)
  • #14
    26 rate up comment 17 rate down comment
    пешо ластика ( преди 9 години )
    Какво ви е технологично на ферари бе? Ферари само дето претендират с историята си. Вземат коли на собственици защото човека решил да промени външния вид на колата,не дават умрялото си la ferrari да го изправят срещу mclaren p1 и porsche 918 защото знаят какво ще стане със скъпоценният им кошник-каквото става и с болидите им във F1. На италианците само им дай да готвят манджи,за друго не ги бива.
  • #13
    28 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хейтърите от ВАгенщайн са *** темата, като ято гугутки с болки в корема. Яд ви е, че ферари са на светлинни години пред порше нали? Ясно е това и поради тази причина ви остава само и единственно да чакате подобни *** статии, които търсят по-голям тираж на вестника си и неква сензация, защото иначе немогат да изпъкнат.За проблемите на порше GT има много писано, ама тва не го четете нали?За 918 кво да говорим, то там технологиите не са на порше дори. жалки душички.
  • #12
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Йордан ( преди 9 години )
    Ферари да не се занимават с тея хибридни *** за импотентни педерастчета с пари, ами да си поддържат класическите атмосферни двигатели миришещи на банзин и с пушещи ауспуси. Тея електрически колички, макари и по-мощни на суха цифра са пълен та*ак ... само за първенюта неразбиращи от авотмобили!
  • #11
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    LaFerrari е най-добрата спортна кола! Друго интересува ли ви? Който си купил подобна кола е наясно какво го чака, като разходи и проблеми!
  • #10
    17 rate up comment 3 rate down comment
    аз ( преди 9 години )
    много са скъпи тия ферарита
  • #9
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Още една европейска ( преди 9 години )
    Ферари от както спряха да печелят във F1 започнаха да им излизат инжинерните несъвършенства.
  • #8
    23 rate up comment 6 rate down comment
    пешо ластика ( преди 9 години )
    Демек мнението на някакъв шебек не е от значение. Важното е коя е най-бърза на пистата.
  • #7
    22 rate up comment 11 rate down comment
    raptor ( преди 9 години )
    Чичко! Те списанието ТОП ГЕАР са направили тест между 3те! 1 от спецовете избрал МК, другия Феррари, а третия се двоумил между Феррари и Порше. Демек Ферарито има повече точки!
  • #6
    45 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    гледайте последните епизоди на Топ Гиър за да видите как ги прави за смях Кларксън - не разрешавали да се прави тест с ЛаФерари. Ако някой собственик на ЛаФерари предостави колата си да се прави тест със нея - може да го сложат в черен списък и никога повече да не си купи лимитирано ферари. пълен смях. и защо - за да не го тестват срещу 918 и макларън Р1. и това ми било икона