IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт

При модела има риск от самозапалване, твърди Аutoblog.nl

Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт

Поредният суперавтомобил, при който е открит риск от самозапалване е LaFerrari, твърди Аutoblog.nl. Холандското издание посочва, че Ferrari привиква всички екземпляри от модела в сервизите си.
Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт
Снимка: Аutoblog.nl

Според информацията всички 499 бройки от модела ще бъдат положени на принудителен ремонт, за да се избегне евентуален риск от самозапалване. Преди няколко години заради подобен проблем бяха привикани за ремонт всички екземпляри на модела Ferrari 458 Italia.

Информацията около LaFerrari е ограничена, като от краткия коментар на Ferrari става ясно, че това не е сервизна акция. Автомобилите били поканени в сервизите, за да се направят леки промени по горивния резервоар, пише още Аutoblog.nl.

Разпространена от холандското издание снимка обаче представя далеч по-сериозен ремонт, при който цялата задна част на модела е разглобена.

Очаквайте подробности

Тагове: ferrari laferrari
0 от 500
  • #25
    17 rate up comment 1 rate down comment
    ето и заглавието ( преди 9 години )
    "Porsche 918 Spyder Faster than McLaren's P1 on Laguna Seca Says 1:29 Lap Time"Просто,ясно и дефинитивно.
  • #24
    17 rate up comment 1 rate down comment
    и извода: ( преди 9 години )
    Порше е с близо една секунда по-бързо от МакЛарен,въпреки че последният е по-лек и по-мощен.Тестът е напълно обективен и е на Лагуна Сека,която не е писта на Топ Гиър.Официално не са публикувани резултатите на Ла Ферари,но неофициално и МакЛарен-а го побеждава!
  • #23
    14 rate up comment 1 rate down comment
    lala ( преди 9 години )
    Така "ексклузивната" марка кара клиентите си да се чувстват като във Формула 1. :)
  • #22
    22 rate up comment 0 rate down comment
    unA ( преди 9 години )
    За самият тест е избрана различна-неутрална от тази на Top Gear писта, с която са съгласни и трите марки.
  • #21
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    И Ферари като немските фирми-не било сервизна акция, а дреболия..... А Тойота привика за сервизна акция заради "бутон,издаващ скърцане при натискане".
  • #20
    18 rate up comment 2 rate down comment
    raptor ( преди 9 години )
    Пистовите времена в Топ Геар са страшно нагласени! Случая с Макларън Мп4 е най-ярък! Ако искате да сравнявате коли по пистови показатели - топ геар не е чиста монета!
  • #19
    22 rate up comment 0 rate down comment
    unA ( преди 9 години )
    Вие понеже гледате много Тop Gear, как не видяхте в един от последните епизоди и не чухте, че обсъждаха пак темата и това че от Ferrari са се съгласили да дадат свой автомобил за мегатеста с дадени условия, с които и McLaren са съгласни. Това, което казаха, че е проблем сега е Porsche да намерят свой свободен екземпляр за теста...
  • #18
    20 rate up comment 2 rate down comment
    primorack ( преди 9 години )
    От Ferrari не искат да дават колата да се тества, защото автомобилните журналисти не са винаги обективни и сравняват колите по симпатии ;)
  • #17
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    " Ferrari привиква всички екземпляри от модела в сервизите си""от краткия коментар на Ferrari става ясно, че това не е сервизна акция. "Че като не е сервизна акция защо ги привиква в сервизите?"Според информацията всички 499 бройки от модела ще бъдат положени на принудителен ремонт, за да се избегне евентуален риск от самозапалване. Преди няколко години заради подобен проблем бяха привикани за ремонт всички екземпляри на модела Ferrari 458 Italia." тоест чиста "СЕРВИЗНА АКЦИЯ"
  • #16
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    На топ гиар не само от ферари се дърпат а и от перше и от макларан едни искат те да си подготвят колата другте на тяхната писта третите и те не знаят. А относно ферари си е ферари име което си го пази от създаването фирма която прави супер коли не комбита ванове и джипки за разлика от някой други. Просто са еталон.