IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт

При модела има риск от самозапалване, твърди Аutoblog.nl

Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт

Поредният суперавтомобил, при който е открит риск от самозапалване е LaFerrari, твърди Аutoblog.nl. Холандското издание посочва, че Ferrari привиква всички екземпляри от модела в сервизите си.
Ferrari прибира всички LaFerrari за ремонт
Снимка: Аutoblog.nl

Според информацията всички 499 бройки от модела ще бъдат положени на принудителен ремонт, за да се избегне евентуален риск от самозапалване. Преди няколко години заради подобен проблем бяха привикани за ремонт всички екземпляри на модела Ferrari 458 Italia.

Информацията около LaFerrari е ограничена, като от краткия коментар на Ferrari става ясно, че това не е сервизна акция. Автомобилите били поканени в сервизите, за да се направят леки промени по горивния резервоар, пише още Аutoblog.nl.

Разпространена от холандското издание снимка обаче представя далеч по-сериозен ремонт, при който цялата задна част на модела е разглобена.

Очаквайте подробности

Тагове: ferrari laferrari
0 от 500
  • #5
    33 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    На килограми е недостижим :)
  • #4
    38 rate up comment 10 rate down comment
    до фЕатаджиите ( преди 9 години )
    Хайде малко по-активно! Ква стана сега - каквито Фиатите,такива и Ферари. А сега сериозно: нито един суперкар не е застрахован от подобни ситуации.,Това са автомобили преминали границите на ежедневието и са екстремни и като двигатели/,и като окачване,аеродинамика,с/ми за стабилност и т.н. Когато нещо е екстремно,то не може да бъде гарантирано от подобни ситуации.Това се случва и на Ферари,и на Порше,и на МакЛаре,,и на Ламборгини.Изключение е Вейрон,но той си е изключение във всичко.Недостижим.
  • #3
    48 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ей ама ако беше Порше, щяхте да си умррете от кеф да лаете тука...
  • #2
    36 rate up comment 10 rate down comment
    до хаха-маха ( преди 9 години )
    Много се смя на Порше 918 1/един/ бр.запалил се /или са го запалили/ на бензиностанция в САЩ.Хайде,сега ,посмей се пак,жалки ***!
  • #1
    23 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ХахАхах Холандците са се напушили и са пляснали няква идотска статия.Да не говорим, че не са доставени всички 499 бройки, а малка част от тях.