IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

17-те най-очаквани SUV

Някои от тези модели може да променят ситуацията на пазара

За никого не е тайна, че SUV-моделите са изключително популярни. Това също така означава, че този сегмент е изключително конкурентен и като такъв автомобилните производители непрекъснато пускат нови модели, за да привлекат купувачи. Ето защо е интересно да се разбере какви SUV автомобили ще излязат на пазара през следващите месеци.

Сред много нови или обновения модели, които чакат своя дебют, има наистина обещаващи предложения, като някои от тях могат да променят ситуацията на пазара. В случая сме избрали 17 SUV, чието чакане определено си заслужава.


17-те най-очаквани SUV (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Oт тия всичките само 4Runner става за нещо. Въпреки че и там нещата вървят към по лошо понеже и там почнаха даунсайзинг и минават от V6 атмосферен на 4 цилиндров турбо бензин което е доста разочароващо предвид размерите и теглото на този джип. Но пък от друга страна за Европа ще имаме новия Land Cruiser който е на същата платформа, изглежда по класно и оборудван със познатия и доказан 2.8 литров дизел което е добро предложение. Добър баланс между мощност и икономия.
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    raiders ( преди 3 седмици )
    Киа ив3 и цена 60к е добър вариант, ако наистина прави 400км Просто корейците направиха страшен и вървежен дизайн от няколко години, а съчетано с хюндай продажбите летят.
  • #7
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Нурс ( преди 3 седмици )
    Като махнеш Кия, Хюндай и Нисан, другите са добри.
  • #6
    4 rate up comment 2 rate down comment
    i'm-дртиУАЙтБоЙ ( преди 3 седмици )
    Веднага отбелязвам, че предложеният от корейския супер-премиум-Бранд GENESiS нов дизайн на бъдещия им SUV GV90, стъпващ на пазара вместо наскоро представения концепт НЕОЛУН, е чистокръвен докрай АМерикански и съответно ще се налага в директна пряка безпощадна conсurre-нтна борба с представителните модели на DE-водещите марки в лицето на АУДИ, МБ и БМВ и на място ще се види веднага кой колко струва като качество и респектиращ имидж на адектватен производител в таз ожесточена надпревара за палмата
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    #4 ( преди 3 седмици )
    Е той голфо никой не може да го бие, особено ако е с РК регистрация, и собственика му подкрепя аргументите си с винкел ...
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    "Най-продаваният електромобил в света ще бъде сериозно обновен, но кога точно ще стане това, още не е известно. Най-вероятно Европа ще получи новия кросоувър до края на годината, докато в САЩ той ще се появи следващото лято." - Колко сериозно? Колкото Модел 3 ли? Зщаото не беше особено "сериозно" обновлението.
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 3 седмици )
    Нищо не може да бие класическият Ве 8. Дизела не успя и електричката няма да успее. Бухаш и караш.
  • #2
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Anonimen ( преди 3 седмици )
    Дизайна на Ламборгинито е супер. Добре че бяха ВАГ да ги спасят. Същото се отнася и за ФИАТ и Ферари.
  • #1
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Електрификацията толкова се е забавила, че от 17 модела само три не са електрически, като два са на Тойота.