IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа

Шведите са продавали по 7 бройки в минута

Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа

Компанията Volvo разпродаде всичките 1927 бройки от специалната модификация на новото поколение на всъдехода XC90. Версията носи името First Edition и е посветена на пускането на модела на пазара. Всичките машини от нея бяха разграбени за 47 часа.
Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа
XC90 First Edition. Снимка: Volvo

От шведския производител съобщиха, че по-голямата част от автомобилите са били запазени от клиенти още в първия час, след като на сайта на Volvo е започнало приемане на поръчките. По време на най-високия интерес компанията е продавала по 7 всъдехода в минута.

Всяко XC90 First Edition е обзаведено със специална табела в салона с индивидуалния номер на машината. Всички всъдеходи от серията са в черен цвят, като са оборудвани с 21-цолови джанти, кожен салон с елементи от истинско дърво и аудиосистема Bowers&Wilkins с мощност 1400 вата.

Желаещите да купят автомобил от първата партида можеха да избират между два варианта на двигател – бензинов или дизелов. Първият е с турбина и механичен компресор и развива 320 к.с., а вторият е би-турбо с мощност 225 к.с. Трансмисията на XC90 First Edition е 8-степенен автомат.

Още по темата:
Това е новото Volvo XC90



 

Тагове: volvo xc90 first edition
0 от 500
  • #30
    5 rate up comment 3 rate down comment
    BG TUNING ( преди 9 години )
    Альоо - "разбирачите", като не знаете поне ходете на съответните изложения за да се научите, входа за БГ-Тунинга е само 5лв!Там тунингована БМВ 5-ца наистина разби предното стъкло при затворени прозорци, но с уредба от 4000W,с 4 суба и допълнително захранване! Който е ходил знае - за гръцкото БМВ говоря.
  • #29
    14 rate up comment 1 rate down comment
    До теслата ( преди 9 години )
    "...няма как сумарно да вземеш всички ел.консуматори на колата, да ги събереш и да получиш 1400 вата.." - рядко може да се прочете подобен тъпизъм, освен разбира се в автокомедията!Ами разбира се: имаме една точка(говорител) с мощност от 100W, но ако са налице 10 говорителя, захранени със съответния многоканален усилвател, мощността пак ли ще е 100W!? Или май 10х100W = 1000!А освен ватове и волтове има и АМПЕРИ, на които по-ячките акумулатори са способни ...
  • #28
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Другия 850 вата пък му бил.. Абе деца идете в един магазин за аудио техника да ви обяснят каква е разликата между 85 и 850 вата. 850 вата може с тунинг, но ще е неизползваемо, защото ако го надуеш ще останеш без стъкла на колата и ще трябва да си с шлемофон в автомобила, защото за секунди, ще ти се спукат и двете тъпанчета. *** оглушават махалата със 100 ватови уредби. И аз гледах в техномаркета касетофони някви 300 вата ама като питах момчето възможно ли е каза абсурд, рекламни надписчета. Измамки някакви.
  • #27
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Hi-End ( преди 9 години )
    Дам...както се казва: ти му говориш, а то ти приказва!Момченца, светът не се състои само от Е36-ци, гоуфове, рена, задръстери, както и от "чайна-майна" уредбите на които си слушате чалгата!Айде със здраве, щото явно времето за училище тук е загубено ...И B&W е в НАЧАЛОТО на hi-end-а, над него има къде-къде по-добри и по-мощни системи, но откъде пък точно вие да го подозирате това!? ;-)
  • #26
    2 rate up comment 5 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    V bazovia Evoque Meridiana e 10 tonkoloni i 300 vata.Razlikata e ne4ove6ka s moi opcionalen Meridian s 825 vata.Taka 4e vatovete imat zna4enie.Samo neznam dali pak vih dal 3 bona otgore za premium sound,tai kato i bazovata e prili4no dobra
  • #25
    2 rate up comment 5 rate down comment
    sorry ( преди 9 години )
    От авто,вече сме на hi-fi теми,аферим , машала!
  • #24
    5 rate up comment 0 rate down comment
    me ( преди 9 години )
    много е красива тая кола! имаше една новина, някой от новите им китайски мениджъри беше казал, че добре знае, че тези два модела, заедно със седана, който ще следва са им последния шанс за оцеляване, еми с джипа добре се справят:)
  • #23
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам, но заводските аудио системи в автомобилите са между 40 и 50 вата. И на мен ми звучи невероятно в този автомобил да има 30 пъти по мощно ауди освен че е и безмислено.
  • #22
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя с домашното кино, май много филми е гледал, хахахаха...
  • #21
    13 rate up comment 1 rate down comment
    FastDriver ( преди 9 години )
    Повечето производители(дори и от премиум класа) използват имитация на дърво в интериора. Затова тук е отбелязано "истинско". Същото важи и за "кожения " салон. Много малко производители използват за салоните си естествена кожа.Повечето са винил. При Волво, до сега само кожа "Нидинген" в ниво "Ексекютив" беше истинска.