IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото Volvo XC90

Първите снимки на второто поколение на кросовъра се появиха ден преди премиерата му

Това е новото Volvo XC90

Снимки на второто поколение на Volvo XC90 се появиха в интернет-пространството само ден преди официалната премиера на модела.
Това е новото Volvo XC90
Във външността на скандинавската машина ясно се виждат мотиви от показания в началото на година в Детройт концептуален модел Concept XC Coupe. Серийната версия има същите релефен капак, голяма решетка на радиатора с вертикални хромирани планки и задни светлини.
Това е новото Volvo XC90
Що се касае до салона, от Volvo вече обявиха, че той е най-разкошният в историята на компанията, като в него впечатление правят скъпите материали.
Това е новото Volvo XC90
Седеместният Volvo XC90 е изграден на новата модулна платформа на шведите SPA (Scalable Product Architecture). Той ще бъде оборудван с 4-цилиндрови двигатели от семейството Drive-E. В зависимост от модификацията бензиновите агрегати ще развиват между 140 и 306 к.с., докато при дизелите мощността е от 120 до 230 к.с.
Това е новото Volvo XC90
Новият кросовър на шведите ще се предлага и с хибриден агрегат, който ще може да се зарежда от електропреносната мрежа. Очаква се той да бъде най-мощният в цялата гама, като ще предлага около 400 к.с.
Това е новото Volvo XC90
Снимки: Volvo

Тагове: volvo xc90
0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 9 rate down comment
    FastDriver ( преди 9 години )
    За разлика от предишното поколение, това има доста китайско излъчване. Изглежда ми като онези копия на Х5, който правиха китайците преди години или пък оригинално ХС90 с афтърмаркет пакет. Струва ми се че това не е спасението, а пирон в ковчега на Волво.
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Сигурно на теб и муцуната на жена тЬи много тЬи прилича на Ауди!
  • #12
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубаво е станало, но муцуната много прилича на ауди. А пък от далече прилича на SUV моделите на форд в сащ.. Но така или иначе в днешно време всички коли изглеждат почти еднакво..
  • #11
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Старшина ( преди 9 години )
    красиЖно е
  • #10
    6 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 9 години )
    Този дизайн е еволюция, вместо революция - много е наследил от старото XC90. В което има логика, защото то като дизайн е все още много актуално.Това, което ми прави впечатление е, че е сменена емблемата.
  • #9
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Концептуалните изпълнения са в пъти по-добре трябваше повече да взаимстват май...
  • #8
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нещо не ми харесва, сякаш прекалено много го превъздигаха и очакванията бяха по-големи и са нещо.... отстрани ми напомня за старата Х5-ца естествено като се махнат стоповете. Дето е казал един от колегите не грабва нещо... Дано на живо има друго излъчване!
  • #7
    12 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 9 години )
    Да ,мерси колега за линка.Определено много ми допада. Сега остава КТБ да ме спонсорират с пари и го чакам. :D :D :D
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До :) ( преди 9 години )
    Снимки да искаш тук! http://***.carscoops.com/2014/08/all-new-2016-volvo-xc90-suv-exposed-in.html
  • #5
    11 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 9 години )
    Нещо наистина задницата не грабва. По-големи ауспуси може би ще придадат по-завършена форма на колата. Иначе добре са се справили,хубаво изглежда колата,дано да им даде начален тласък.П.С. От къде е взета статията? Аз поне не видях да са изтекли снимки на колата?