IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа

Шведите са продавали по 7 бройки в минута

Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа

Компанията Volvo разпродаде всичките 1927 бройки от специалната модификация на новото поколение на всъдехода XC90. Версията носи името First Edition и е посветена на пускането на модела на пазара. Всичките машини от нея бяха разграбени за 47 часа.
Първата партида Volvo XC90 бе разграбена за 47 часа
XC90 First Edition. Снимка: Volvo

От шведския производител съобщиха, че по-голямата част от автомобилите са били запазени от клиенти още в първия час, след като на сайта на Volvo е започнало приемане на поръчките. По време на най-високия интерес компанията е продавала по 7 всъдехода в минута.

Всяко XC90 First Edition е обзаведено със специална табела в салона с индивидуалния номер на машината. Всички всъдеходи от серията са в черен цвят, като са оборудвани с 21-цолови джанти, кожен салон с елементи от истинско дърво и аудиосистема Bowers&Wilkins с мощност 1400 вата.

Желаещите да купят автомобил от първата партида можеха да избират между два варианта на двигател – бензинов или дизелов. Първият е с турбина и механичен компресор и развива 320 к.с., а вторият е би-турбо с мощност 225 к.с. Трансмисията на XC90 First Edition е 8-степенен автомат.

Още по темата:
Това е новото Volvo XC90



 

Тагове: volvo xc90 first edition
0 от 500
  • #10
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Никола Тесла ( преди 9 години )
    До: АнонимникаВатовете не са мярка за качество и няма как сумарно да вземеш всички ел.консуматори на колата, да ги събереш и да получиш 1400 вата, а камоли някаква си уредба да има такава мощност. Имам чувството, че тук пишат хора без книжки и без най-елементарни познания по автомобила. Колкото до написаните в статията ватове, предполагам са плод на някой много печен журналист или са, като китайските уредби по битаците на които пише 500-1000 вата, а свирят, като радиоточка.
  • #9
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Западна Европа,Сащ,Канада,Австралия,Япония...и Близкия изток. Целият останал свят го Д.уха. Източна Европа,Индия,Южна Америка и Африка са вечните жертви.За жалост Ние сме от тях-нищо че ни водят част от Европа.
  • #8
    14 rate up comment 3 rate down comment
    ИТ ( преди 9 години )
    Човекът е ненаситно същество.За какво е тази алчност,лакомия и стремежа да грабиш всичко с пълни шепи,без да се оглеждаш,какво става наоколо.Сигурен съм,че "щастливия"собственик на новото Волво би си поръчал и втори стомах,стига да може.
  • #7
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    тези 1400 вата вероятно е комбинираната мощност на усилвателя сумарно за всички канали, вкл. субуферите. примерно при Лоджик 7 на БМВ Е60 тази комбинирана мощност е 420 вата.
  • #6
    7 rate up comment 12 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    V Evoga mi imam Meridian premium 17 tonkoloni i 825 vata.Zvuka e vse edno si v operata.Kristalen,a ot basa ti rezonirat babrecite.Kakvo li e 1400 vata moga samo da gadaia,no veroiatno 4uvstvoto e veliko
  • #5
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Какво качество? Ти разбираш ли че е абсурд уледбата да е 1400 вата. Невъзможно е! Тя 1400 ватова колона вероятно ще е по-голяма от автомобила, изобщо няма да споменавам захранването с акумулатора. Това е пълна лъжа.
  • #4
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Идеята на тези 1400 вата е високо качество на звука ,а не като наш ***, да я надува на макс.
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    акумулатор имах предвид.
  • #2
    25 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    аудиосистема Bowers&Wilkins с мощност 1400 вата Май някой хора не са много наясно с ватовете. Такива ватове няма да оставят здраво стъкло в автомолила. Те 100 вата да бяха сложили, щяха да оглушеят вътре ако надуят аудиосистемата. 1400 вата е абсурд, дори и да искаха да сложат такава мощност няма как да ги захранят с някакъв акумлатор.
  • #1
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Минчо ( преди 9 години )
    Да можех и аз да съм от тея хора...