IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи Tundra TRD Pro

Пикапът има фокус върху офроуда, използва 5.7-литров V8

Toyota представи Tundra TRD Pro

Японският производител Toyota показа офроуд версията на своя пикап Tundra. Моделът носи името TRD Pro и ще излезе на пазара в Северна Америка в края на месец септември.
Toyota представи Tundra TRD Pro
Моделът е разработен от спортното подразделение Toyota Racing Development (TRD) и се отличава както със стилистични, така и с механични промени. Визията му е по-спортна, като акцентира върху различните брони и 18-инчовите джанти с офроуд гуми Michelin. Окачването пък е обзаведено с нови пружини и амортисьори, които доставят по-голям просвет. Нова е и изпускателната система - TRD с две крайни тръби.

Интериорът също се отличава със специално оборудване, което включва кожена тапицерия с контрастиращи шевове, различни стелки, различни контролни уреди и скоростен лост TRD.

Задвижващият агрегат е познатия 5.7-литров V8 двигател, генериращ 386 к.с. и 543 Нм. Той се куплира с 6-степенна автоматична скоростна кутия, която задвижва и четирите колела.

Цените на Toyota Tundra TRD Pro в Северна Америка стартират от 41 285 долара.

Снимки: Toyota

Още по темата:
Показаха новата Toyota Tundra

Toyota Tundra ще върви и с дизел

0 от 500
  • #15
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    ВАГонетко, агресия и озлобеност е когато пишеш че немски сапунерки имали по-голяма мощност от тая Тойота. Дори и да беше вярно, това е абсолютно без значение в тема за автомобил от когото се очаква да е с огромен ресурс, просвет, въртящ момент и 4х4 задвижване. Което пък показва че освен агресивен и озлобен, си и порядъчно ***. А Тойота вадят и 560 коня от 4.8 литра, ама не са сложили точно тоя двигател на точно тоя пикап. Сигурно има защо.
  • #14
    34 rate up comment 7 rate down comment
    до: добре,бе! ( преди 9 години )
    Имам вила в Еленския балкан. Вилата се намира на 3,5 км. от най-близкото село в планината. Почти всяка седмица съм там. Пътя е трудно проходим. За лек автомобил не става. С паркетен СУВ можеш да се качиш при добро време. При дъждовно време и зимата е абсурд. Дали тази Тойота не би ми свършила прекрасна работа въпреки, че съм в Европа, а не на дестинациите за които говориш! В момента съм с Ланд Круйзер и не се оплаквам, но този пикап е чудесен. Вземи излез от панелката селяндурино и виж света!
  • #13
    20 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    до вагенското фенче - *** само ти си пишеш смешките през 10 ника - вече целия форум те разбра че само ти остана селянина с вагена в тоя сайт !!!! ТОЙОТА е най добрата офроуд машина на планетата а вагените ги првикват за неработещи спирачки и са пред фалит! Като видиш тойота на пътя слизаш от колелото и козируваш - ясен ли съм!!!!
  • #12
    11 rate up comment 21 rate down comment
    добре,бе! ( преди 9 години )
    Бъди абориген в Австралия или *** в Алабама,но защо ти трябва да пишеш глупосите си през десет ник-а?Подобни легени са безсмислени,освен ако не си кравар на огромно стадо някъде на майната си.Но щом ви харесва - купете си го!И не разбирам,защо трябва да сте толкова агресивни и озлобени,само защото не сме на вашето мнение. Аз съм европеец,не живея в пустинята или в прерията,не пас крави или овце,не нося нафтата за агрегата и харесвам Мерцедес и Ауди. И не харесвам Тойота.Какъв ви е проблема!?
  • #11
    26 rate up comment 6 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    Зи Каскен, аз нямам нищо против да съм един такъв селянин с такава Тойота в Щатите, Австралия или Канада, ама хич дори, ако ще дори разбирковците тук да ме анатемосат заради това! :)
  • #10
    27 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Разбира се че ВАГонетките не искат да си поправят дефектите - ако го направят за своя сметка, ще фалират. Да се радват че са незначителни в САЩ, само това ги спасява от привличане на вниманието на официалните органи засега. Тая Тойота наистина е за селяни. Докато Фолцвагенче и другите немски тенекии са за ***. Моля, правете разлика и не обиждайте селяните.
  • #9
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Hero ( преди 9 години )
    И забележи как ФалшВаген не искат да си оправят многобройните дефекти, и то в Австралия, дори когато са покрити с пълна гаранция! Абсолютни ***!This is made worse by the fact that Volkswagen is not fixing many of these issues, not under warranty & not even with full payment, meaning several of these utes have been written off over warranty issues and sold for parts, despite some of them being less than a year old. They do not prove to be tough enough to handle the tough markets of Australi
  • #8
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ето ти от Wiki link, за Амарок-а на Ваген, да видиш за каква тргедия говрим! Тръгнал да ми сравнява доказани машни с *** на Фалшваген...:)***!
  • #7
    28 rate up comment 6 rate down comment
    Hero ( преди 9 години )
    До *** германско фенче: Преди да почнеш да плюеш по Тойота, вземи си изясни нещата малко! На Американския и Австралийския пазар, не случайното ти ги давам за пример, просто са най-големи за такива автомобили, Тойота с Форд и Нисан имат най-голям пазарен дял и то не случайно! Хаиде потърси да видиш какви са продажбите на Вагиналното недоразумение Шматарок, и виж какви са показателите на неговите двигатели и тогава ела да се правиш на голям разбирач! Селчо!
  • #6
    6 rate up comment 25 rate down comment
    до подробния ( преди 9 години )
    "Нито Мерцедес А-класа,нито Ауди А3,нито Голф имат по-мощни двигатели"Е,добре,де на А класа е 360к.с.,на А3/S3/ е 310к.с., а на Голф Р 300 к.с.От коли не знам колко разбирам, но и оценки като "пълна простотия" не правя.Така също не съм специалист и по дъвките Турбо.А Тойота-та е грозна,безсмислена и много "спортна"!