IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Показаха новата Toyota Tundra

Моделът е подобрен отвътре и отвън

Показаха новата Toyota Tundra

На протичащото в момента автомобилно изложение в Чикаго японската марка Toyota представи новата версия на пикапа Tundra. Масивният товарен автомобил е получил еволюционни промени, като според информацията, е подобрен както отвътре, така и отвън.
Показаха новата Toyota Tundra
Що се отнася до дизайна на екстериора, той доминира с нова решетка на радиатора, широки арки на калниците, променени челни светлини с LED технология и обновена задна част, в която се вижда нова врата с интегриран спойлер. Освен това, броните са съставени от три отделни елемента, а като опция се предлагат джанти с размер 20 инча.

Промените в интериора също не са революционни, като включват нова централна конзола, уреди с подобрена ергономия, нови седалки и 3.5-инчов многофункционален дисплей. В зависимост от оборудването, новата Toyota Tundra предлага аудиосистема JBL, GPS навигация, система за предупреждение при наличие на обект в сляпата зона на страничните огледалата и системата, която предупреждава за опасности при движение на заден ход.

Моделът се предлага с три различни кабини - с две врати Regular Cab, с четири врати Double Cab и с четри врати CrewMax. Нивата на оборудване са 5 - SR, SR5, Limited, Platinum и 1794 Edition.

Предвидените двигатели са три, работещи на бензин: 4.0-литров V6 (273 к.с. и 376 Нм), 4.6-литров V8 (314 к.с. и 443 Нм) или 5.7-литров V8 (386 к.с. и 543 Нм). В зависимост от двигателя, трансмисиите могат да бъдат автоматична с 5 степени или автоматична с 6 степени. Задвижването е 4x2 или 4x4.

Продажбите в САЩ стартират през месец септември.

Тагове: toyota tundra
0 от 500
  • #98
    3 rate up comment 11 rate down comment
    все тая! ( преди 11 години )
    Ford,Toyota - все нискобюджетни ***!
  • #97
    10 rate up comment 3 rate down comment
    до: brd ( преди 11 години )
    Как ти дойде на акъла, такава глупост, че Тундра споделяла една платформа с F 150?Я вземи почети малко и тогава пиши глупости! След малко можеш да кажеш, че и с Фиеста споделят една платформа и че хибридите на Тойота са взети от Форд, а не обратното. Баси непосветените хейтъри има тук...
  • #96
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Отървахме се, от Гущера за 2 месеца, от срам няма да се покаже.....повече!!!
  • #95
    5 rate up comment 14 rate down comment
    brd ( преди 11 години )
    Тундра споделя една и съща платформа с F 150. Платформата не е японска. Иначе и двата модела са еко и много икономични ;)За градско са идеални.
  • #94
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Golf 3D комби.
  • #93
    10 rate up comment 4 rate down comment
    az ( преди 11 години )
    Строшен, какъв...
  • #92
    10 rate up comment 3 rate down comment
    @ ( преди 11 години )
    Alligatore, какъв модел VW, караш?
  • #91
    10 rate up comment 16 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    извинете ама да се занимавате с тоя сот-аджия ,гущерчето не ви отива.даже не е интересет ,само обижда щото наживо не му стиска.интересно от научна гледна точка би било да лу заврем един 100 вт поялник в дзадницата и да го оставим да загрява.интересното е какви ще ги реди и как ще преминава на фалцет.това не е гавра а опит и то научен.
  • #90
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Засегнатият "гражданин" с т.нар. Волксваген може да се качи на Волксвагена си и да се върне директно в първи клас. Там да наблегне на уроците "по-български", както самият той се изразява. А това, че е толкова краен с обидите си говори само за това, че IQ-то му е с минус отпред.
  • #89
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Nali darji6 za Toyota/Lexus be, indianec murgavel, ha ha mangooooo (Фолксваген)taka se pi6e.