IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разбиха уникално Lamborghini в София

Автомобилът помете мантинелите на бул. Цариградско шосе (Видео)

Разбиха уникално Lamborghini в София

Рядък модел Lamborghini бе разбит по време на тест драйв в София, става ясно от разпространено в YouTube видео. Катастрофата е станала със скорост от около 200 км/час, но въпреки това тежко пострадали при инцидента няма.

Инцидентът е станал тази събота на „Цариградско шосе“ в района на Интер Експо Център. Посочва се, че колата е била управлявана от аматьор, който опитал да изпревари движещо се с около 200 км/час Porsche Turbo. В резултат на високата скорост шофьорът загубил контрол над колата и се забил в предпазните мантинели.

В автомобила е имало двама души, които са се отървали без сериозни наранявания. Колкото до спортната кола, тя е пострадала доста тежко. Автомобилът е изключително рядък - Gallardo Nera, като е участвал в рекламна кампания на тунинг шоу в София. Той е бил предоставян за тест драйв на посетителите на шоуто срещу скромна сума, сочи информацията в сайта за видео споделяне.

Lamborghini Gallardo Nera е произведен в къса серия от само 185 екземпляра. Моделът дебютира на автосалона в Париж през 2006 година, като се задвижва от V10 двигател с мощност 520 к.с. Колата ускорява до 100 км/час за 4 секунди и развива над 300 км/час.

Преди четири години в София бе разбира друга суперкола - Ferrari California. Автомобилът също бе част от рекламна кампания, като заради висока скорост се заби челно в насрещно движещ се багер.

Повече подробности за катастрофата с Lamborghini Gallardo Nera в София, както и коментарите на очевидците, вижте във видеото.

 

0 от 500
  • #38
    4 rate up comment 2 rate down comment
    селянин ( преди 9 години )
    Като гледам спирачния път, пораженията и разстоянието на което е спряла колата не е карал с 200. При 200 км/ч колата изминава 56 метра в секунда тоест при такъв удар+ спирачен път и т.н колата или щеше да е в насрещното на парчета или поне 200 метра по надолу след удара, карал е със 100-120 най-много, изведнъж е решил да ускори, колата е със задно поднесла го е и е събрал мантинелата
  • #37
    6 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Дай на *** пари/хубава кола и става моментално безсмъртен! 200км по Цариградско, тези хора са за затвор!
  • #36
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Z ( преди 9 години )
    Az vidqh edno bqlo s malko cherno porsche da leti sus nad 150 po carigradsko no tova chak sled pliska.Moje i to da e bilo.
  • #35
    7 rate up comment 1 rate down comment
    unA ( преди 9 години )
    Некви *** си правят та*ак с темата, радвам се че няма невинни пострадали. А иначе не знам кой е повече за еб*не *** дето са дали такъв автомобил на произволни хора, дажеее и да се позволи да се кара толко безрасъдно в населено място...или *** който си го е позволил...по скоро първият. Яд ме е че нямаме наказателна съдебна система в тая държава и всеки си прави каквото поиска..
  • #34
    0 rate up comment 5 rate down comment
    кво ти пука ( преди 9 години )
    тая кола не е за всеки само за ония който са карали такива мощни коли
  • #33
    3 rate up comment 3 rate down comment
    hell ( преди 9 години )
    язък за хубавата кола
  • #32
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Браво!Само така!Трошете ги тия ВАГени
  • #31
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Жалко за хубавият автомобил.Според мен наистина е много глупаво да се предоставя такава кола на всеки. В някой страни за да караш такава кола се минава специален глокс, в който те учат как да пилотираш такъв самолет. Каак мислите какви ще са последствията за пишман шофьора?
  • #30
    8 rate up comment 0 rate down comment
    primorack ( преди 9 години )
    Бях на тунинг феста, даже карах другата кола която даваха под наем- ferrari f430. Не се притеснявайте за собствениците. Казаха, че колата е добре застрахована. Все пак е рент а кар, няма как да не е застрахована за такива инциденти.
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    robi1971 ( преди 9 години )
    също търговците на такива коли правят 10-15 часа глокс за управление на автомобила от нови клиенти .Аз примерно съм карал до 350 кс автомобили - 500 не съм и си опасничко